Andrei Stoica, dezvăluiri de la show-ul ”Ferma”. Ce a spus despre Mihaela Rădulescu

22.11.2020, 14:15
Andrei Stoica, dezvăluiri de la show-ul ”Ferma”. Ce a spus despre Mihaela Rădulescu
Andrei Stoica, dezvăluiri de la show-ul ”Ferma”. Ce a spus despre Mihaela Rădulescu

Luptătorul Andrei Stoica a comentat despre participarea sa la emisiunea ”Ferma”, transmisă de postul de televiziune Pro TV.

Andrei Stoica este unul dintre cei mai puternici concurenți care participă în acest sezon la show-ul ”Ferma. În concurs a fost și fratele său, Bogdan Stoica. Despre emisiunea respectivă și despre cum a fost să participe alături de fratele său în competiție a făcut declarații Andrei Stoica într-un interviu pentru click.ro. ”M-am bucurat să fiu parte dintr-o astfel de producție. Cred că am început să am o relație tot mai bună cu camerele de luat vederi și să învăț să fac față presiunii”, a spus sportivul. ”A fost prima dată când am fost cu Bogdan în postura de concurenți, într-o emisiune. M-am bucurat că a funcționat foarte bine spiritul de fair-play, insuflat de sport. Am tratat cu corectitudine probele și am dat amândoi tot ce am putut mai bun, chiar și atunci când am fost la duel. Asta nu înseamnă că sufletește nu mi-a fost greu să mă acomodez cu gândul că lupta pe care aveam să o duc poate să conducă la eliminarea din concurs a lui Bogdan”, a completat el.

Andrei Stoica a făcut declarații și despre moderatoarea emisiunii ”Ferma”, Mihaela Rădulescu. ”M-am simțit foarte bine pe tot parcursul concursului, iar Mihaela Rădulescu e o profesionistă desăvârșită și am fost onorat să o pot cunoaște. Am fost fericit să știu că Mihaela Rădulescu mi-a urmărit și apreciat evoluția în sport”, a afirmat el.

Andrei Stoica are trei copii

Andrei Stoica formează un cuplu cu Andra și are trei copii: Albert, 7 ani, Alexandru Constantin, 5 ani și Eva, născută în 2019.

”Relația pe care o am cu soția mea, Andra, s-a constituit pe încredere. Suntem împreună din liceu și am ajuns să avem o relație extrem de strânsă”, a detaliat sportivul pentru sursa citată.

Cei doi ar fi trebuit să facă cununia religioasă anul acesta, însă planurile le-au fost date peste cap de pandemia de coronavirus. ”Da, intenționam anul acesta să facem cununia religioasă. Însă pandemia ne-a dat planurile peste cap. Important e că ne iubim și că suntem o familie fericită”, a mai mărturisit el.

citește și...