Maria Macsim Nicoară și-a revenit din comă! Noi detalii șocante ies la iveală despre mezzosoprană. Soțul era agresiv cu ea

03.06.2020, 10:42
Maria Macsim Nicoară și-a revenit din comă! Noi detalii șocante ies la iveală despre mezzosoprană. Soțul era agresiv cu ea
Starea Mariei Macsim Nicoară începe să se amelioreze 

Vești bune despre soprana Maria Macsim Nicoară! Artista și-a revenit din comă, însă starea ei este în continuare gravă.

Mezzosoprana din Iași a deschis ochii și respiră singură. Aceasta a suferit leziuni extrem de grave, iar medicii au fost rezervați în privința șanselor ei de supraviețuire.

Maria Macsim Nicoară a ajuns pe mâinile medicilor, după ce a fost lăsată să agonizeze opt ore în locuința proprie. Deși avea răni, soțul ei, Codrin Nicoară, nu a sunat la 112.

Starea Mariei Macsim Nicoară începe să se amelioreze

Bărbatul le-a povestit polițiștilor că femeia a căzut pe scări și a dus-o în dormitor pentru a o îngriji. El a crezut că partenera lui se simte rău pentru că a consumat alcool. În cele din urmă, a făcut-o mama lui.

Cu toate acestea, anchetatorii au început o anchetă și încearcă acum să elucideze întregul mister din casa sopranei.

‘Domnul Nicoară este extrem de afectat de cele întâmplate. În acest moment el a dat declarații în calitate de martor, nimic altceva’, a precizat Andrei Hoga, avocatul lui Codrin Nicoară, scrie evz.ro.

În plus, apar noi detalii șocante despre viața de familie a Mariei Nicoară. Colegii ei de la Operă au făcut mărturisiri tulburătoare, scrie bzi.ro. 

Soțul era violent cu ea

Aceștia susțin că solista venea vânătă la spectacole și nu cred că ea ar fi suferit un accident casnic în data de 9 mai. Surse din apropierea Mariei au declarat că soțul său era extrem de violent.

‘Da, am văzut vânătăi pe corpul Mariei. Pe mâini și pe picioare. Nu mi-a spus clar că a bătut-o Nicoară, dar mi-a spus că era foarte violent… Jur că mi-a spus asta… Nu vorbea mereu despre ce i se întâmplă. Mi-a spus de divorț și am sfătuit-o să pună punct’, a spus una dintre colegele Mariei Macsim Nicoară pentru BZI.

Mai mult de atât, Maria Macsim Nicoară și soțul ei nu mai aveau o relație bună de ceva vreme. Se pare că bărbatul i-ar fi cerut acesteia să părăsească casa din comuna Aroneanu, iar mezzoprana ar fi refuzat.

Codrin Nicoară avea o relație amoroasă cu altă femeie

Pe deasupra, Codrin Nicoară avea și o amantă despre care apropiații știau.

‘Dacă bea, se comporta urât cu ea, vorbea urât, o umilea, inclusiv faţă de colegii de pahar pe care îi aducea în casă. Ca să vorbească cu prietenii la telefon, Maria trebuia să se ascundă prin casă de frică. Nu a venit niciodată nici la universitate şi nici la Operă cu semne de violenţă evidente, dar, în schimb, brusc anunţa telefonic câte un concediu medical de azi pe mâine. A încercat să îşi salveze căsnicia. L-a adus pe Codrin la Operă ca pianist pentru orele de studio ale corpului de balet. Nu a rezistat decât o săptămână. Ea era cea care ţinea casa, el nu producea mai nimic’, au mai povestit surse din anturajul Mariei, pentru sursa citată mai sus.
citește și...