Gabriel Cotabiță, despre soția sa. ”E un om minunat, de aia am luat-o de nevastă”

03.09.2020, 12:32
Gabriel Cotabiță, despre soția sa. ”E un om minunat, de aia am luat-o de nevastă”
Gabriel Cotabiță, despre soția sa. ”E un om minunat, de aia am luat-o de nevastă”

Renumitul cântăreț Gabriel Cotabiță a făcut declarații despre actuala sa parteneră de viață. Acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa Alinei.

Gabriel Cotabiţăşi Alina Gabriela Munteanu trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi s-au cunoscut în anul 2010 și anul acesta împlinesc zece ani de relație. Gabriel Cotabiță și Alina s-au căsătroit în anul 2016.

Alina a fost cea care i-a fost alături celebrului cântăreț în anul 2015, când acesta a fost în comă în urma unui stop cardio-respirator pe care l-a suferit la sala de sport.

Gabriel Cotabiță este tată de trei fete, rezultate din căsătoria pe care a avut-o cu Ioana Nagy. Acestea sunt Aela și gemenele Milena și Eliza.

”Când găsești o persoană de genul acesta, trebuie să fii tâmpit să pleci”

Celebrul artist a acordat un interviu pentru emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, în care a vorbit despre actuala sa parteneră de viață, Alina.

”E un om minunat, de aia am luat-o de nevastă. Pe mine de Alina mă leagă faptul că ne plac aceleași lucruri, aceeași muzică, aceeași mâncare. Și când îți găsești o persoană de genul acesta care mai are și o altă calitate, care te iubește necondiționat, atunci trebuie să fii tâmpit să pleci”, a declarat cântărețul.

Gabriel Cotabiță s-a adișat la mare cu un nou look, cu părul strâns într-o codiță la spate.

”Ea îmi face codița. A zis asta e, o să-ți treacă. L-am văzut pe Iordăchioaie, ăsta nu are niciun păr, dar are coadă, ia să-mi fac și eu coadă”, a spus glumind artistul.

Gabriel Cotabiță a mărturisit că a mai luat în greutate.

”Multă burtică. Am făcut multă burtică pentru simplul motiv că nu pot să fac sală. Ultima dată când am făcut sală uite unde am ajuns. Sunt un om căruia i-a plăcut să mănânce. Bine că am o nevastă pentru care nu contează că eu sunt puțin mai gres decât standardul”, a mărturisit el.

citește și...