Fratele lui Ion Dolănescu a murit! Cine a dat vestea tristă: ‘Rămas bun, unchiu’ Tae!’

30.08.2021, 10:07
Fratele lui Ion Dolănescu a murit! Cine a dat vestea tristă: 'Rămas bun, unchiu’ Tae!'

Fratele lui Ion Dolănescu a murit! Nicolae Dolănescu, fratele marelui artist, s-a stins din viață zilele trecute. Vestea tristă a fost dată de nepotul său, Ionuț Dolănescu, pe rețelele de socializare. 

Fratele lui Ion Dolănescu a murit!

”Nicolae Dolănescu, unul dintre frații alături de care tatăl meu, Ion Dolănescu, a urcat pe scenă și a făcut fericiți atâția români, ne-a părăsit pentru totdeauna. Rămas bun, unchiu’ Tae!”, a fost mesajul lăsat de Ionuț Dolănescu, pe Facebook.

Anunțul trist al morții lui Nicolae Dolănescu a fost publicat și pe pagina de Facebook a Festivalului Național Ion Dolănescu. „Artistul Nicolae Dolănescu ne-a părăsit pentru a cânta în corul îngerilor alături de fratele său, marele artist liric Ion Dolănescu. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Festivalului Național Ion Dolănescu.

În urmă cu câțiva ani, Nicolae Dolănescu făcea dezvăluiri, într-un interviu pentru revista Taifasuri, despre viața de familie.

”Atmosfera era plăcută, deşi am fost o familie săracă, fiind trei surori şi cinci fraţi. Tata a prins războiul, mama s-a luptat singură cu noi o perioadă lungă şi i-a fost foarte greu, dar după aceea am început să ne creştem unul pe altul. Surorile erau mai mari decât noi şi ele au fost sprijinul mamei până când s-au căsătorit, apoi au lăsat şi ele nepoţii tot în grija mamei”, declara Nicolae Dolănescu.

Ionuț Dolănescu, reacție dură la adresa lui Dragoș Dolănescu

Dragoș Dolănescu a câștigat casa de la Sinaia, după ce ani de zile s-a judecat prin tribunale cu fratele său vitreg, Ionuț Dolănescu. Înainte de a muri, Ion Dolănescu le-a lăsat fiilor săi mai multe proprietăți, lucru care a provocat un adevărat scandal.

După ce a intrat în posesia vilei de la munte, Dragoș Dolănescu a decis să o vândă, spre nemulțumirea lui Ionuț Dolănescu. Solistul de muzică populară a mărturisit că nu îi poartă ranchiună fratelui său, însă nu-l poate ierta pentru toți anii în care s-au războit.

„Războiul dintre noi s-a încheiat. Averea s-a împărțit în mod egal și legal. Asta nu schimbă cu nimic relațiile între noi. Caracterul lui vizavi de mine, cel pe care l-a târăt prin tribunale mai bine de opt ani de zile, caracterul lui este nul pentru mine. Nu sunt supărat pe nimeni, nu am nimic de împărțit cu nimeni. Ar trebui ca Dragoș să aibă mai mult respect față de mine care sunt fratele mai mare. Am și plătit o sumă usturătoare de 100.000 de euro. Eu mi-am plătit dreptul de a sta în casa părinților.”, a spus Ionuț Dolănescu pentru Antena Stars.

citește și...