FOTO EXCLUSIV. Ionuț Dolănescu și soția lui fac echipă bună acasă, dar și la muncă. Cei doi soți trag tare și-n pandemie

27.12.2020, 18:55
FOTO EXCLUSIV. Ionuț Dolănescu și soția lui fac echipă bună acasă, dar și la muncă. Cei doi soți trag tare și-n pandemie
Ionuț Dolănescu și soția lui fac echipă bună acasă, dar și la muncă. Cei doi soți trag tare și-n pandemie

Este al doilea an consecutiv când Ionuț Dolănescu și soția lui, Doinița, își aduc copiii în România, pentru a petrece sărbătorile de iarnă.

Solistul de muzică populară trăiește în America pe timpul verii, iar în sezonul rece vine împreună cu familia în locurile natale. Ionuț Dolănescu a petrecut Crăciunul în România, alături de soție și cei trei copii ai lor, Vlad, Maria și Iancu Nicolae.

Din păcate, din cauza pandemiei de coronavirus, artistul nu a mai putut călători în SUA. În plus, el și partenera lui au fost nevoiți să stea izolați la domiciliu, după ce s-au infectat cu COVID-19. Cei doi trebuiau să plece în America cu ocazia alegerilor prezidențiale.

Ionuț Dolănescu și soția lui au rămas în România de sărbători

Fiul și nora lui Ion Dolănescu și ai Mariei Ciobanu au ‘petrecut’ pandemia în România, chiar dacă o mare parte a timpului, în ultimii ani, au stat în America.

De asemenea, Ionuț Dolănescu și Doinița nu au putut refuza invitațiile la diverse emisiuni de televiziune, mai ales acum în prag de sărbători. Din lipsă de concerte, Ionuț și Doinița preferă să cânte mai mult pe la tv.

Se știe că Ionuţ Dolănescu și soția lui fac echipă bună acasă, dar și la muncă. Ei bine, și cum paparazzilor TACATACA nu le scapă nimic, i-au filmat pe cei doi în timp ce mergeau la platourile de filmare.

Soții Dolănescu fac turul emisiunilor din România

Ionuț Dolănescu și Doinița au ajuns la destinație cu mașina proprie, cu numere inscripționate de America. Prima care a coborât din vehicul a fost Doinița. Partenera de viață a artistului era aranjată din cap până în picioare și purta un costum popular.

Cât timp Ionuț Dolănescu a parcat mașina, Doinița a stat de vorbă cu doi bărbați, care cel mai probabil făceau parte din trupa lor. Ca o nevastă săritoare ce este, Doinița nu l-a lăsat pe Ionuț Dolănescu la greu și l-a ajutat să care instrumentele muzicale din mașină.

Deși era pe tocuri și purta un costum popular superb, Doinița nu a ezitat să care toată aparatura muzicală. De remarcat că ambii soți erau îmbrăcați la patru ace.

În anii trecuți, Ionuţ Dolănescu și soția lui aveau concerte numeroase, atât în ţară, cât şi peste hotare. Pentru un singur program de sărbători, familia Dolănescu încasa aproximativ 15.000 de euro.

citește și...