Reacția lui Ionuț Dolănescu după ce fratele său a scos la vânzare casa lăsată moștenire de Ion Dolănescu

22.06.2021, 14:13
Reacția lui Ionuț Dolănescu după ce fratele său a scos la vânzare casa lăsată moștenire de Ion Dolănescu
Reacția lui Ionuț Dolănescu după ce fratele său a scos la vânzare casa lăsată moștenire de Ion Dolănescu

Ionuț Dolănescu a răbufnit din nou după ce a aflat că fratele său, Dragoș Dolănescu, a scos la vânzare vila din Sinaia pe care i-a lăsat-o moștenire tatăl lor.

Dragoș Dolănescu a câștigat casa de la Sinaia, după ce ani de zile s-a judecat prin tribunale cu fratele său vitreg, Ionuț Dolănescu. Înainte de a muri, Ion Dolănescu le-a lăsat fiilor săi mai multe proprietăți, lucru care a provocat un adevărat scandal.

Ionuț Dolănescu, reacție dură la adresa lui Dragoș Dolănescu

După ce a intrat în posesia vilei de la munte, Dragoș Dolănescu a decis să o vândă, spre nemulțumirea lui Ionuț Dolănescu. Solistul de muzică populară a mărturisit că nu îi poartă ranchiună fratelui său, însă nu-l poate ierta pentru toți anii în care s-au războit.

„Războiul dintre noi s-a încheiat. Averea s-a împărțit în mod egal și legal. Asta nu schimbă cu nimic relațiile între noi. Caracterul lui vizavi de mine, cel pe care l-a târăt prin tribunale mai bine de opt ani de zile, caracterul lui este nul pentru mine. Nu sunt supărat pe nimeni, nu am nimic de împărțit cu nimeni. Ar trebui ca Dragoș să aibă mai mult respect față de mine care sunt fratele mai mare. Am și plătit o sumă usturătoare de 100.000 de euro. Eu mi-am plătit dreptul de a sta în casa părinților.”, a spus Ionuț Dolănescu pentru Antena Stars.

Ionuț Dolănescu, infectat cu coronavirus

Ionuț Dolănescu a fost infectat cu coronavirus la finalul anului trecut. Ionuț Dolănescu a confirmat, în direct la Antena 3, că a avut coronavirus și că a stat în izolare la casa din România.

‘Din fericire, cred că este o formă uşoară. Nu am simptome, nu am febră. Suntem bine şi eu şi soţia mea. Din păcate, ni s-au zădărnicit planurile pentru că noi, astăzi, ar fi trebuit să fim în SUA, să luăm urnele cu asalt şi să votăm în calitate de cetăţeni americani. Nu aveam simptome, doar că am simţit nevoia să fac acest gest, ştiind că plec peste hotare. În seara zilei de vineri am fost sunat de la spital, mi s-a spus că suntem pozitivi’, declara artistul, la Antena 3.

citește și...