Presupusul fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu nu se lasă! Cere iar testul ADN

21.08.2021, 11:32
Presupusul fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu nu se lasă! Cere iar testul ADN
Presupusul fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu nu se lasă! Cere iar testul ADN

Ionuț Petrescu, presupusul fiu nelegitim al lui Ion Dolănescu, nu se lasă! Bărbatul a cerut din nou testul ADN pentru a demonstra că solistul de muzică populară a fost tatăl lui natural. 

Mai mult de atât, Ionuț Petrescu a cerut prezența Direcției Naționale Anticorupție la prelevarea probelor. Astfel, frații lui, Ionuț și Dragoș, l-ar crede.

Presupusul fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu nu se lasă!

Ionuț Petrescu a mărturisit că mama lui ar fi trăit în aceeași casă cu Ion Dolănescu, în anul 1975, în perioada în care femeia ar fi rămas însărcinată. Florica, mama lui Ionuț, a decedat în 2019, însă înainte a apucat să-i zică lui Ion Dolănescu că a născut un copil.

„Ca să încheiem tot balamucul ăsta, singurul lucru pe care l-aș putea face eu este un test ADN. Acesta va spune cu exactitate dacă sunt sau nu fiul lui Ion Dolănescu. Eu am cerut să se efectueze un test ADN.

Dacă acest test se va efectua solicit ca Direcția Generală Anticorupție să asiste la efectuarea testului. Se poate face cu copiii: Ionuț, Dragoș și unul dintre frații marelui artist. (…) Mama mea chiar a spus, într-un interviu, că a avut relație intimă cu domnia sa, a locuit în casa domniei sale’, a afirmat Ionuț Petrescu, la Antena Stars.

Ce spune despre fratele lui, Ionuț Dolănescu

Ionuț Petrescu a mai adăugat că Ionuț Dolănescu a spus că testul ADN va fi efectuat încă din 2016. Din păcate, acest lucru nu s-a concretizat până în prezent.

‘Domnul Ionuț Dolănescu a spus că vom face testul ADN într-un cadru legal, dar din anul 2016 până acum nu s-a efectuat nimic’, a mai spus bărbatul.

Bărbatul a afirmat că mama lui nu a apucat să-i spună adevărul înainte de a muri.

‘Înainte să moară m-a chemat, pentru că a vrut să-mi spună ceva urgent, fără să ştie nimeni. Dar am ajuns prea târziu. Dar asta este viaţa. Mi-a spus ceva odată, când aveam 30 de ani, la un pahar, şi după aceea a întors-o. Cred că în ultima clipă a vrut să-mi spună tot adevărul’, mărturisea bărbatul, în urmă cu trei ani.

 

citește și...