FOTO/ VIDEO Loredana Groza, poziții incitante la sala de sport. Cum s-a filmat la antrenamente

05.04.2021, 09:55
FOTO/ VIDEO Loredana Groza, poziții incitante la sala de sport. Cum s-a filmat la antrenamente
FOTO/ VIDEO Loredana Groza, poziții incitante la sala de sport. Cum s-a filmat la antrenamente

Loredana Groza s-a filmat la sala de sport. Artista s-a afișat în cele mai provocatoare ipostaze.

Binecunoscuta artistă Loredana Groza este super sexy la sala de sport. Vedeta s-a filmat la sala de sport în timp ce lucra la sală, la un aparat care o ajută să își tonifieze musculatura. Pozițiile în care s-a filmat cântăreața sunt extrem de lascive.


Postarea Loredanei Groza a adunat numeroase comentarii din partea internauțiulor. ”Ce lasciv de miști Lori”, ”Deja e început de film XXX”, ”Talent înnăscut, ce mai încoace și încolo”, ”Putem să zicem că ești sănătoasă sută la sută”, ”Când penibilul devine suprem. la vârsta ta… păstrează pentru tine aceste mișcărui cu tentă sexuală”, ”Interesant exercițiu de menținere în formă”, ”Bune aceste exerciții”, ”Frumoase mișcări”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Loredana Groza de la cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Ce spune Loredana Groza despre operațiile estetice

Celebra artistă Loredana Groza a declarat, într-un interviu pentru revista Viva, că nu a apelat la nicio intervenție estetică.

”Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă „acuză”. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine.  Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a explicat vedeta.

Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea din anul 1998. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Elena. Celebrul Florin Călinescu este nașul de cununie al Loredanei Groza.

citește și...