Oana Zăvoranu, atac la adresa celor care fac operații estetice la față. ”Aviz bombardierelor de duzină, care sunt pline de tăieturi”

12.09.2020, 10:24
Oana Zăvoranu, atac la adresa celor care fac operații estetice la față. ”Aviz bombardierelor de duzină, care sunt pline de tăieturi”
Oana Zăvoranu, atac la adresa celor care fac operații estetice la față. ”Aviz bombardierelor de duzină, care sunt pline de tăieturi”

Oana Zăvoranu a lansat un  atac dur la adresa celor care își fac operații estetice la față.

Oana Zăvioranu a trecut zilele acestea pe la cabinetul unui medic estetician, pentru un tratament. Aceasta a spus foarte clar că este adepta tratamentelor non-invazive, în niciun caz a operațiilor estetice faciale.

”Nu sunt adepta operațiilor estetice faciale, dar a tratamentelor non-invazive, DA!  Ideea este să te întreții pentru a-ți păstra  conserva) naturalețea, tinerețea și trăsăturile caracteristice, nu a te bombarda de operații și injecții care să te transforme într-un mutant la indigo, așa cum sunt în proporție de 99% toate baragladinele cu aere de dive din ziua de azi ?

Tocmai de aceea mi-a plăcut doctorul…, pentru că este pe aceeași lungime de undă cu mine și împărtășește aceleași opinii în legătură cu modul natural, elegant și aparte în care trebuie să arate orice om care se respectă și vrea să aibă grijă de el

Această nu este o postare în scop promovare/ barter, pentru că eu nu accept să fiu plătită că să spun de ceva sau cineva că un papagal. Le las să facă asta, pe cele 99% din suzetele din așa zis-ul showbiz autohton, care în schimbul unor sume simbolice, vă vând și scobitori cu gust de șnițel ??? ”, a spus Oana Zăvoranu.

Vedeta a lansat cu această ocazie și un atac dur la adresa celor care recurg la operații estetice la față.

”Dacă însă vreți să arătați că mine și să semănați cu voi nu cu 99% din restul populației feminine, vă las toate detaliile aici și dacă va duceți mă anunțați de rezultate.  

P.S. Rasa, frumusețea naturală și osul boieresc nu se cumpără.. .cu asta te naști… aviz bombardierelor de duzină, care sunt pline de tăieturi, cicatrici, piei, cusături, botox, implanturi și tone de acid hialuronic…?”, a mai spus ea.

Oana Zăvoranu se află la al doilea mariaj

Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Acesta este cel de-al doilea mariaj al vedetei. Aceasta a mai fost măritată cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal.

„Dacă mi-ar zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă şi îmi intra pe geam… Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie. A fost foarte perseverent. Voi ştiţi doar 10% din lucrurile pe care i le-am făcut”, declarat vedeta într-un interviu la TV.

citește și...