FOTO & VIDEO / Cum s-a lăsat filmată Loredana Groza. Fanilor nu le-a venit să creadă!

15.10.2021, 10:30
FOTO & VIDEO / Cum s-a lăsat filmată Loredana Groza. Fanilor nu le-a venit să creadă!
FOTO & VIDEO / Cum s-a lăsat filmată Loredana Groza. Fanilor nu le-a vent să creadă!

Loredana Groza, în vârstă de 51 de ani, demonstrează încă o dată că este una dintre cele mai excentrice și mai lipsite de inhibiții vedete din România. Binecunoscutra artistă s-a lăsat filmată într-o ipostază mai puțin obișnuită. Acesta  a fost filmată în timp ce face sport îmbrăcată super sexy și purtând cizme cu toc.

Îmbrăcată într-o ținută sumară, cu o pereche de pantaloni foarte scurți, ciorapi de plasă și cizme înalte, cu toc foarte mare – așa s-a urcat Loredana Groza pe banca de alergare, pentru a face sport.

Vedeta s-a lăsat filmată în așa fel încât să își scoată în evidență atuurile fizice.

Cum s-a lăsat filmată Loredana Groza.Postarea a stârnit controverse

Postarea Loredanei Groza a stârnit numeropase controverse în rândul internauților, unii lăudând-o pentru cum arată, în timp ce alții au criticat-o pentru modul în care se expune în mediul online.

”Tine-o tot așa fato, că ești beton la anii tăi”, ”Chiar nu inteleg de ce nu mai ai respect și stimă de sine, erai o persoană care nu aveai nevoie de validare, dar ai dispărut în vulgaritate fără rost, ai o voce divină, nu ai nevoie să-ți arăți fundul pentru asta”, ”Sunt persoane care nici la 20 de ani nu arată atât de bine. Indiferent prin ce metode”, ”Ea are corp frumos, însă eu nu înțeleg de ce ea și majoritatea artistelor de la noi doresc să ne arate fundul, sânii … Chiar atit merităm?”, ”Este cu adevărat o diva. Este singura noastra DIVA. Ar trebui sa ne mândrim cu ea. E foarte bine ca vrea sa fie sa sa rămână tânără si frumoasa, in rest toate le are”, ”Vârsta este doar un număr se pare, valabil și pentru Loredana. Bravo Lori, ești o femeie foarte frumoasă bine îngrijită și updatata la “standardele” actuale”, ”Ești mai frumoasă ca la 20 de ani”, ”Cum reușești sa alergi pe banda aia, înălțată și îmbrăcată așa?????”, ”Ești super!”, ”Esti sub orice critică”, ”Te felicit pentru că ai spus că nu ai nicio operație estetică. Și îi felicit și pe cei care te-au crezut”; ”Madoinna de România”, ”Ești Fantastic de .. perfectă!”, ”Ce frumos ai întinerit ? parca erai mai bătrâna în tinerețe”, au comentat cei care îi urmăresc activitatea în online.

Ce spune Loredana Groza despre operațile estetice

Loredana Groza a spus, la postul de televiziune Antena Stars, că nu este împotriva operațiilor estetice, însă ea nu s-a lăsat pe mâna esteticianului.

”Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a afirmat vedeta.

Loredana Groza este mama unei fete

Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea din anul 1998. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Elena.  Vedeta explica într-un interviu ce și-ar dori de la fiica sa, Elena  ”Mi-ar plăcea ca Elena să fie iubitoare, generoasă, să își respecte părinții, bunicii, prietenii, să își hrănească spiritul prin artă, să fie creativă și să fie fericită! Să să bucure de viața pe care o are, de darurile pe care le-a primit de la Dumnezeu și să fie recunoscătoare pentru asta. Caut sfaturi pentru ea în fiecare zi, ca orice mamă care încearcă să devină perfectă”, spunea celebra artistă.”E încă la vârsta la care preferă să facă ce vrea ea și mai puțin ce vrea mama, dar sunt convinsă că undeva acolo rezonează. Cel mai important sfat este să facă ceea ce îi place, ce o reprezintă, ce o face fericită, nu vreau să îi impun nimic din punctul acesta de vedere, doar să fie un om bun, corect, generos, empatic și frumos”, adăuga vedeta.
citește și...