FOTO / Loredana Groza lămurește lucrurile despre intervențiile estetice. ”Nu am silicoane, nu am liftinguri”

09.07.2021, 12:30
FOTO / Loredana Groza lămurește lucrurile despre intervențiile estetice. ”Nu am silicoane, nu am liftinguri”
Loredana Groza lămurește lucrurile despre intervențiile estetice. ”Nu am silicoane, nu am liftinguri”
Binecunoscuta cântăreață Loredana Groza, în vârstă de 51 de ani, a făcut declarații legate de operațiile estetice. Artista a afirmat răspicat că nu a recurs la nicio intervenție de ordin estetic. ”Nu am silicoane, nu am liftonguri”, a declarat celebra artistă în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.Loredana Groza este într-o formă fizică foarte bună la 51 de ani. Vedeta este plină de energie.În ceea ce privește look-ul săi, vedeta a ținut să lămurească lucrurile, afirmând că nu a recurs la nicio operație de ordin estetic.

Loredana Groza lămurește lucrurile despre intervențiile estetice. ”Nici nu aș avea timp să fac asta”

Loredana Groza a spus, la postul de televiziune Antena Stars, că nu este împotriva operațiilor estetice, însă ea nu s-a lăsat pe mâna esteticianului.

”Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a afirmat vedeta, citată de spynews.ro.

Loredana Groza este căsătorită de peste 20 de ani

Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea din anul 1998. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Elena. Celebrul Florin Călinescu este nașul de cununie al Loredanei Groza. Loredana Groza a făcut dezvăluiri despre mariajul său într-un interviu pe care l-a acordat recent revistei Viva. Artista a afirmat că a contat foarte mult că soțul său, Andrei Boncea, nu a fost niciodată gelos. ”Din fericire, nu, și asta a contat și în momentul în care m-am decis să îl iau de bărbat!”, a mărturisit vedeta.

Loredana Groza a dezvăluit și care este secretul unei relații longevive. ”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a adăugat binecunoscuta cântăreață.

citește și...