FOTO & VIDEO / Andreea Marin, despre experiența de la ”Masked Singer România”. ”În interiorul acestei măști s-au dat lupte grele. Am pierdut multe kilograme, curgeau apele pe mine”

13.12.2021, 12:00
FOTO & VIDEO / Andreea Marin, despre experiența de la ”Masked Singer România”. ”În interiorul acestei măști s-au dat lupte grele. Am pierdut multe kilograme, curgeau apele pe mine”
FOTO $ VIDEO / Andreea Marin, despre experiența de la ”Masked Singer România. ”În interiorul acestei măști s-au dat lupte grele. Am pierdut multe kilograme, curgeau apele pe mine”

Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, a făcut declarații după ce a câștigat cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Masked Singer Rpmâna”, de la Pro TV. Aceasta a explicat cum a fost experiența pentru ea. ”În interiorul acestei măști s-au dat lupte grele. Am pierdut multe kilograme, curgeau apele pe mine”, a spus vedeta TV.

Pavel Bartoș a prezentat noul sezon al emisiunii ”Masked Singer România”, care anterior a fost moderată de cântărețul Jorge. Mugur Mihăescu a fost câștigătorul primului sezon al show-ului, unde a fost personajul Corbul. În primul sezon al emisiunii ”Masked Singer România”, de la masa juriului au făcut parte Inna, Horia Brenciu, Ana Morodan și Codin Maticiuc. Horia Brenciu a fost prezent și în cel de-al doilea al emisiunii. Alături de el, la masa detectivilor au stat actorul Alex Bogdan, Mihaela Rădulescu și Inna.

În data de 9 decembrie 2021, a fost desemnat câștigătorul celu de-al doilea sezon ”Masked Singer România”. Cea care a câștigat concursul a fost Andreea Marin, care a jucat personajul Muma Pădurii. Nimeni nu a recunoscut-o pe vedeta de televiziune sub această mască. În marea Finală au intrat Fluturele, interpretat de Nadine, Albinuța – interpretată de Theo Rose și Șaorma, jucată de Cabral.

Andreea Marin, despre experiența de la ”Masked Singer România”. ”A fost, probabil, cel mai greu costum. Era pur și simplu o carcasă ce nu lăsa să se vadă formele”

Într-un interviu pentru protv.ro, Andreea Marin a explicat cum a fost experiența de la ”Masked Singer România”, sezonul 2, pentru ea: ”O victorie a maturității. „Muma Pădurii” – e vârstă spre care mă îndrept, să o spunem cinstit. Tinerețea nu durează o viață întreagă însă, până la urmă, dacă o ai acolo în suflet, e mare lucru. Trofeul acesta înseamnă o provocare și răspunsul meu de copil la această provocare, pentru că în sufletul meu trăiește copilul Andreea încă și cred că asta îmi dă această energie, voiciune și bucurie de a trăi frumos și demn”.

Aceata a povestit și cât de greu a fost să poarte masca ”Muma Pădurii: ”În interiorul acestei măști s-au dat lupte grele. Am pierdut multe kilograme, curgeau apele pe mine. A fost, probabil, cel mai greu costum. Era pur și simplu o carcasă ce nu lăsa să se vadă formele. Era un costum diform, pentru că Muma Pădurii avea o cocoașă mare pe o parte. Asta înseamnă că eu stăteam cu gâtul încordat. (…) Am avut libertatea de a mă exprima, pentru că nu aveam nici măcar o teamă de subiectivismul cu care aș fi fost primită. Îmi păsa doar să fac un spectacol pentru cei de acasă”.

Andreea Marin, despre experiența de la ”Masked Singer România”. Ce dezvăluiri a făcut în mediul online

Andreea Marin a făcut și câteva dezvăluiri despre ”Masked Singer România” pe contul său de pe o rețea de socializare.

”Iată și câteva fotografii din cabina mea din culisele emisiunii, în prima imagine eram pregătită să intru în costumul Muma Pădurii și să dau piept cu prima proba din concurs.  În cea de-a doua poză, vedeți cum arăta tricoul schimbat după fiecare dans, costumul meu cântărea zeci de kilograme și se sprijinea pe un cadru metalic greu pe care-l purtam pe umeri și pe spate, iar greutatea lui era diferită pe o parte, căci corpul personajului era diform, așa că purtam kilograme în plus pe o parte a corpului, acolo unde Muma avea o cocoașă.

Schițele din cabina mea erau desenate de colegii de echipă ce au făcut costumele, jos pălăria pentru munca lor elaborată si dificilă! Pictura făcută de mine era un indiciu oferit detectivilor în emisiune, iar ultimul desen reprezintă un gând, un sentiment așternut pe hârtie într-o scurtă pauză : “Purtăm măști toată viața, în fiecare zi. Pentru că ne ferim, pentru că ne păcălim, pentru că vor alții… Să nu uităm că, dincolo de măști, nu sunt doar alte chipuri… Sunt inimi care bat cu putere””, a scris ea pe Facebook.

citește și...