FOTO & VIDEO / Anca Țurcașiu și cele mai sexy apariții ale sale. ”Ședința foto de la malul mării, de la 50 de ani”

09.05.2021, 11:36
FOTO & VIDEO / Anca Țurcașiu și cele mai sexy apariții ale sale. ”Ședința foto de la malul mării, de la 50 de ani”
VIDEO / Anca Țurcașiu și cele mai sexy apariții ale sale. ”Ședința foto de la malul mării, de la 50 de ani”

Anca Țurcașiu a făcut publică o înregistrare video cu cele mai senzuale apariții ale sale din cadrul unei ședințe foto pe care a realizat-o de curând la mare.

Anca Țurcașiu a împlinit 51 de ani sâmbătă, 8 mai 2021. Artista le-a făcut o surpriză admiratorilor săi și a publicat pe YouTube imagini de la o ședință foto pe care a realizat-o anul trecut la malul mării. “M-am hotărât! Pe 8 mai voi urca pe canalul meu de Youtube ședința foto de la malul mării, de la 50 de ani. Vă îmbrățișez!”, a anunțat cântăreața în mediul online.

“Am revenit cu ședința foto semnată Mircea Marinescu, realizată la 50 de ani. Mi-am propus asta acum 11 ani, dupa cea realizată la 40 de ani. Iată ce-a ieșit. Vă las pe voi să comentați fotografiile!”, a transmis ulterior vedeta.

Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani de mariaj

 

Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela. Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook, în data de 20 iulie 2020.

De curând, artista a vorbit despre viața sa din prezent, după ce a trecut peste divorț.

„Mi-am dat seama că totul se întâmplă în viața mea cu un anumit scop. Trebuie luate deciziile atunci când e momentul să o faci. Eu acum trăiesc o nouă viață. Sunt Anca Țurcașiu și m-am născut din nou. Am învățat să mă iubesc, să fiu puternică. Eu am fost fericită. Nu am mimat fericirea. Lucrurile s-au întâmplat într-un anume fel într-un moment al vieții mele și a trebuit să învăț să mă ridic”, a declarat Anca Țurcașiu.

citește și...