FOTO & VIDEO / Anca Țurcașiu, răvășitoare în vacanța din Republica Dominicană

19.01.2022, 15:48
FOTO & VIDEO / Anca Țurcașiu, răvășitoare în vacanța din Republica Dominicană
FOTO & VIDEO / Anca Țurcașiu, răvășitoare în vacanța din Republica Dominicană

Cântăreața Anca Țurcașiu, în vârstă de 51 de ani, face furori cu aparițiile sale în costum de baie. Aflată în vacanță în republica Dominicană, vedeta își încântă fanii din mediul online cu aparițiile sale la plajă. Artista arată mai bine ca niciodată și afișează un trup de invidiat, foarte bine tonifiat, pe care știe cum să și-l pună în valoare.

Anca Țurcașiu a ales să se relaxeze și să-și încarce bateriile în această perioadă într-o destinație exotică. Aceasta a plecat în vacanță în Republica Dominicană.

Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde publică permanent fotografii cu ea în diverse ipostaze. cele mai multe sunt la plajă, în costum de baie.

Anca Țurcașiu, răvășitoare în vacanța din Republica Dominicană. Fanii, în extaz

Aparițiile Ancăi Țurcașiu în costum de baie i-au încântat pe cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

 

”Revăd parcă scena din “Miss litoral”, doar că atunci era noapte…”, ”Frumoasa si adorata noastra sirenă”, ”Frumos peisaj, frumoasa doamna”, ”Ce frumos…”, ”Superbă”, ”Superbă femeie! Un exemplu pentru noi toate”, ”Se dovedește încă o dată că vârsta e doar un număr”, ”Să tot vrei o asemenea femeie,sexy și adorabila!”, sunt doar câteva dintre mesajele prmite de Anca Țurcașiu de la internauți.

Anca Țurcașiu a fost căsătorită și are un copil

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul românesc. În plan personal, Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela. Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook, în data de 20 iulie 2020.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro, artista a vorbit despre speranțe șui regrete: ”Nu am niciun regret. Fiecarea secundă a vieţii mele am gândit-o în circumstanţele acelea, cu mintea de atunci. Deciziile luate, bune sau proaste, mi le-am asumat. Nu mă mai interesează absolut nimic, eu trăiesc în prezent. Cât despre speranţe, trăiesc cu nădejde şi cu speranţă de la Dumnezeu, în fiecare zi. Setez ţinte apropiate şi las viaţa să curgă. Nu mai fac proiecţii, de când s-a întâmplat pandemia asta, nu mai are sens”.

 

citește și...