FOTO / Vica Blochina, super sexy. Cum s-a afișat blonda

10.04.2022, 13:56
FOTO / Vica Blochina, super sexy. Cum s-a afișat blonda
FOTO / Vica Blochina, super sexy. Unii au lăudat-o, unii au criticat-o pentru apariția sa

Vica Blochina a postat, pe pagina sa de pe o rețea de socializare, o fotografie în care apare într-o ipostază sexy, în timpul unei vacanțe. Apariția blondei i-a încântat pe unii dintre internauți, care au complimentat-o pentru felul în care arată. Fosta amantă a antrenorului Victor Pițurcă are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic.

În imaginea publicată în mediul online, Vica Blochina apare îmbrăcată sumar, într-un costum de baie de culoare verde aprins, peste care poartă un halat albastru.Weekend cu soare dragii mei!!!♥️♥️♥️♥️ va doresc multa fericire!!!!!♥️♥️♥️, a scris ea în dreptul fotografiei. 

Blonda este o apariție plină de senzualitate și are un trup cu forme care atrag imediat atenția.

Vica Blochina, super sexy.  Ce mesaje a primit

Ipostaza în care s-a afișat Vica Blochina i-a încântat pe cei dintre cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

”Magico-mirobolantă”, ”Bravo, ai ce să arăți”, ”Ești superbă”, i-au transmis internauții Vicăi Blochina.

Vica Blochina are un copil cu Victor Pițurcă

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de foarte mulți ani. Vedeta s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul mare jucător de fotbal și antrenor  Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiat care se numește Edan. Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă s-a întins pe durata a 16 ani, între anii 1995 și 2011. Edan, fiul lor, a venit pe lume în anul 2007. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

Vica Blochina a vorbit, într-un interviu pentru emisiunea ”Acces Direct”, despre Victor Pițurcă și despre relația pe care fiul ei, Edan, o are cu tatăl lui, Blonda a mărturisit că Edan a luat-o prin surprindere când i-a spus că vrea să fie ca tatăl lui. ””Eu îmi doresc să fiu ca tata”, copilul mi-a dat-o așa și m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis ”Cum așa?”, mi-a zis: ”Tati e foarte disciplinat”. Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului și lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit”, a declarat Vica Blochina, potrivit revistei Viva.

”Eu nu sunt în nicio relație cu el. Totul s-a întâmplat doar pentru copil. (…) Ce s-a întâmplat cândva, așa a fost să fie. Acum sunt matură, dacă ar fi să refac lucrurile, nu aș mai avea o relație cu un bărbat însurat. (…) Cred că în continuare plătesc pentru asta, de aia în continuare sunt și singură, cred. Probabil am făcut, fără să vreau, rău cuiva”, a mai spus Vica Blochina.

citește și...