FOTO / Vica Blochina a făcut senzație într-un costum de baie animal print! Invadată de mesaje!

30.06.2022, 10:52
FOTO / Vica Blochina a făcut senzație într-un costum de baie animal print! Invadată de mesaje!
FOTO / Vica Blochina a făcut senzație într-un costum de baie animal print! Invadată de mesaje!

Vica Blochina a făcut senzație la mare, pe litoralul românesc. Aceasta s-a afișat într-un costum de baie cu imprimeu animal print, care i-a venit ca turnat și i-a scos în evidență toată formele. Senzuala blondă a fost copleșită de numeroasele mesaje pe care le-a primit de la admiratorii din mediul online.

Vica Blochina se află în vacanță pe litoralul românesc, la Eforie Nord.

Pe contul ei de socializare, blonda a postat o fotografie în care își etalează trupul într-un costum de baie dintr-o singură piesă, cu imprimeu animal print.

Vica Blochina a făcut senzație într-un costum de baie animal print! Ce mesaje a primit în mediul online

Fotografia respectivă a atras imediat atenția admiratorilor din online ai Vicăi Blochina, care au transmis mesaje după mesaje.


”Wow, bravo, ai stil”, ”Vine și Piți”, ”Frumoasă”, ”Talent și finețe”, ”Model frumos”, ”Superbă și frrumoasă”, ”Arăți fabulos”, ”Și tu ca babele la Eforie”, ”Nu mai sunt bani de Mamaia”, ”Ești o dulceață”, ”Tot frumoasă”, ”Frumoasă și bună rău”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Superbă”, ”Tânără și neliniștită”, ”Ce lucru bun la casa omului mai ești Vica”, ”Frumos, sexy”, sunt câteva dintre mesajele primite de Vica Blochina de la internauți.

Vica Blochina are un copil cu Victor Pițurcă

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de foarte mulți ani. Vedeta s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul mare jucător de fotbal și antrenor  Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiat care se numește Edan. Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă s-a întins pe durata a 16 ani, între anii 1995 și 2011. Edan, fiul lor, a venit pe lume în anul 2007. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

Vica Blochina a vorbit, într-un interviu pentru emisiunea ”Acces Direct”, despre Victor Pițurcă și despre relația pe care fiul ei, Edan, o are cu tatăl lui, Blonda a mărturisit că Edan a luat-o prin surprindere când i-a spus că vrea să fie ca tatăl lui. ””Eu îmi doresc să fiu ca tata”, copilul mi-a dat-o așa și m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis ”Cum așa?”, mi-a zis: ”Tati e foarte disciplinat”. Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului și lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit”, a declarat Vica Blochina, potrivit revistei Viva.

”Eu nu sunt în nicio relație cu el. Totul s-a întâmplat doar pentru copil. (…) Ce s-a întâmplat cândva, așa a fost să fie. Acum sunt matură, dacă ar fi să refac lucrurile, nu aș mai avea o relație cu un bărbat însurat. (…) Cred că în continuare plătesc pentru asta, de aia în continuare sunt și singură, cred. Probabil am făcut, fără să vreau, rău cuiva”, a mai spus Vica Blochina.

citește și...