FOTO. Un model Playboy se lansează pe OnlyFans pentru a putea cumpăra clubul de fotbal favorit

24.07.2022, 14:12

Un model Playboy cu spirit antreprenorial s-a alăturat OnlyFans în încercarea de a finanța achiziționarea clubului de fotbal la care visează – îndemnându-și atât urmăritorii, cât și fanii echipei să se aboneze

Un model Playboy cu spirit antreprenorial a dat startul unei încercări de a finanța achiziționarea clubului de fotbal al visurilor sale, creând un cont OnlyFans, care îi va costa pe fani 16 lire sterline pe lună.

Daniella Chavez, care a apărut pe trei coperte ale revistei Playboy și a fost numită printre “cele mai sexy 10 latino-americane”, are o dorință arzătoare de a prelua conducerea O’Higgins F.C.

Modelul Playboy se lansează OnlyFans pentru a putea cumpăra clubul de fotbal favorit

Echipa profesionistă, care a fost condusă în trecut de oameni precum Jorge Sampaoli și Manuel Pellegrini, joacă fotbal în Primera Division din Chile, unde a terminat pe locul 13 în 2021.

Daniella își propune să folosească site-ul de conținut pentru adulți pentru a-și spori valoarea netă suficient de mult pentru a cumpăra clubul de la actualii proprietari SN Holding – folosindu-și trecutul de femeie de afaceri în avantajul ei.

 

“Voi cumpăra clubul de fotbal O’Higgins “

Chavez a numit planul ei “o cauză bună”, după ce a fost un fan declarat al clubului în timpul în care a fost în lumina reflectoarelor.

Anunțându-și planul, Daniella a scris pe Twitter: “oi cumpăra clubul de fotbal O’Higgins, de aceea am creat OnlyFans VIP…

Cu toate abonamentele și achizițiile voastre vom face ca visul să devină realitate, iată hashtag-ul #DaniellachavezOnlyfans

Printre cei care ajută la răspândirea zvonului voi pune la tombolă cadouri VIP”.

Sportul și OnlyFans și-au încrucișat drumurile în mai multe rânduri de când platforma a ajuns pe piață, fotbaliștii și baschetbaliștii fiind printre cei care s-au înscris.

Daniella, care are, de asemenea, un milion de urmăritori pe TikTok, are un număr uriaș de 16,6 milioane de urmăritori pe Instagram, în care încarcă regulat conținut senzual.

În cea mai recentă postare a sa, Daniella a îmbrăcat o rochie neagră mulată pe corp și s-a plimbat printr-o parcare, într-un videoclip care a adus 50.000 de vizualizări în doar câteva ore.

O’Higgins, care a fost botezată după fostul lider chilian Bernardo O’Higgins, din celebra familie nobilă irlandeză, are doar 60.000 de urmăritori pe Instagram.

 

 

citește și...