De la atleți la vedete sportive. 10 momente în care sportul s-a intersectat cu OnlyFans

12.07.2022, 20:19

De la întâlnirile a fostului fotbalist Jermaine Pennant la debutul în box al vedetei Elle Brooke, lumea sportului nu este străină de OnlyFans. Printre acestea se numără dubla partidă de amor a fostului fotbalist din Premier League Jermaine Pennant și vedeta de box de pe TikTok Elle Brooke.

Lumea sportului s-a intersectat adesea cu platforma de conținut pentru adulți OnlyFans în ultimii ani.

De la atleți care se întâlnesc cu vedete de pe serviciul de conținut premium picant la vedete sportive care se alătură site-ului pentru a-și spori veniturile și pentru a-și impresiona fanii, sportul și OnlyFans sunt din ce în ce mai interconectate. Printre aceste încrucișări se numără dubla partidă de amor a fostului fotbalist din Premier League Jermaine Pennant și vedeta de box de pe TikTok Elle Brooke.

10 momente în care lumea sportului s-a intersectat cu OnlyFans

Cu aceste două cazuri în minte, aruncăm o privire la 10 momente în care lumea sportului s-a intersectat cu OnlyFans în trecut.

  • Madelene Wright

Una dintre cele mai cunoscute vedete OnlyFans din sport, Madelene Wright s-a bucurat de un succes considerabil de când s-a alăturat platformei.

După o perioadă petrecută la Millwall Lionesses, Wright s-a alăturat echipei Charlton Athletic în ianuarie 2020, dar a părăsit clubul până la sfârșitul anului. Charlton a confirmat plecarea ei după ce imaginile ar fi arătat-o pe aceasta “inhalând dintr-un balon” și apoi bând șampanie la volanul mașinii sale.

În ciuda faptului că cariera sa în fotbal a frânat, Wright și-a găsit rapid faima după ce și-a lansat pagina OnlyFans în 2021, care are în prezent 21.900 de like-uri. De asemenea, ea face să crească pulsul pe Instagram, împărtășind postări picante celor 343.000 de urmăritori ai săi.

  • Elle Brooke

Elle Brooke, vedeta TikTok și OnlyFans, va intra pentru prima dată în ringul de box în acest weekend, când îl va înfrunta sâmbătă pe AJ Bunker, fostul star din Insula Iubirii.

Uimitoarea blondă trebuia inițial să-și rezolve dușmănia de lungă durată cu cealaltă vedetă pentru adulți, Astrid Wett, în cadrul primului eveniment Kingpyn Boxing de la Indigo at the O2.

Cu toate acestea, după ce Wett s-a retras după prima lor conferință de presă pentru meci, Bunker, vedeta din 2021 de pe Insula Iubirii, a intervenit ca înlocuitor de ultimă oră. Pagina OnlyFans a lui Brooke are peste 90.000 de like-uri, cu pachete de abonament începând de la puțin sub 9 lire sterline pe lună.

  • Jermaine Pennant

Fosta vedetă a lui Liverpool, Pennant s-a intersectat cu OnlyFans în mai multe rânduri, fosta sa soție și model glamour Alice Goodwin având un număr impresionant de urmăritori pe platformă.

Ea se mândrește cu peste 367.000 de like-uri pe OnlyFans, fanii putând chiar să îi deguste conținutul gratuit în primele 30 de zile. Ea și Pennant au petrecut nouă ani împreună, legându-se în 2014, înainte de a se despărți în 2020.

Înainte de despărțirea lor, Pennant a avut o scurtă aventură cu modelul Page 3 și colega sa de la OnlyFans, Chloe Ayling, în timpul participării sale la Celebrity Big Brother în 2018. Cei doi au împărțit un sărut în timpul emisiunii, punând presiune asupra căsătoriei sale cu Goodwin.

  • Felice Herrig

Fosta contracandidată la categoria grea de paie din UFC, Felice Herrig, și-a eliberat mai mult timp pentru a crea conținut pentru adulți luna trecută, după ce s-a retras din artele marțiale mixte.

Tânăra de 37 de ani are 60.900 de like-uri pe pagina ei pentru adulți, iar biografia ei sună astfel “Caldă și pufoasă în interior – abilități de ninja în exterior! Iubitor și luptător… Dacă ești un fraier pentru picioarele frumoase, ai venit la locul potrivit”.

Herrig, care s-a retras cu un record de 14-10 în MMA, are, de asemenea, 396.000 de urmăritori pe Instagram. De când s-a îndepărtat de Octagon, ea a dezvăluit chiar că veniturile “ridicole” de la OnlyFans i-au adus “mai mulți bani ca niciodată”.

  • Riyad Mahrez

Istoricul lui Riyad Mahrez, de la Manchester City, include o vedetă a OnlyFans, fosta sa soție intrând pe site în februarie 2021.

Mahrez a fost căsătorit cu Rita Johal timp de patru ani, între 2015 și 2019, cuplul având doi copii împreună înainte de a se despărți.

După ce s-a alăturat OnlyFans, Johal și-a promovat conținutul pentru adulți către cei 473.000 de urmăritori ai săi de pe Instagram, abonamentele având, se pare, un preț de 11,60 lire sterline pe lună, fiind inclus și accesul suplimentar la “muzica ei exclusivă”.

  • Paige VanZant

Deși nu are de fapt o pagină OnlyFans, Paige VanZant este la fel de cunoscută pentru conținutul său exclusiv pentru adulți ca și pentru cariera sa sportivă.

Site-ul ei “PaigeFANZant”, care este gestionat prin FanTime, are 1,6 milioane de like-uri, iar contul ei picant de Instagram are, de asemenea, 3,2 milioane de urmăritori.

Departe de conținutul său pentru adulți, fosta vedetă UFC a semnat acum cu All Elite Wrestling și cu Bare Knuckle Fighting Championship. Ea urmează să participe la cel de-al treilea meci de bare knuckle la Londra luna viitoare împotriva starului OnlyFans Charisa Sigala.

  • Jack Grealish

Coechipierul lui Mahrez de la City, Jack Grealish, și-ar fi încercat și el norocul cu o vedetă OnlyFans, în ciuda idilei sale de lungă durată cu iubita din copilărie Sasha Attwood. Se pare că internaționalul englez a fost surprins anul trecut alunecând în DM-urile fostei concurente de la Insula Iubirii, Natalia Zoppa, spre amuzamentul iubitului ei.

Deși Grealish nu a confirmat niciodată că a trimis mesajul, un emoji cu mâna fluturând, partenerul de atunci al lui Zoppa a postat un videoclip pe TikTok și a scris: “Ca și cum ziua de azi nu putea fi mai ciudată, cel mai bun jucător din Premier League a încercat să vorbească cu doamna mea.”

De când a apărut la Insula Iubirii de iarnă în 2020, Zoppa a avut succes pe OnlyFans, profilul ei având peste 89.000 de like-uri.

  • Renee Gracie

Fostul pilot de V8 Supercar Renee Gracie a renunțat la motorsport în 2019 pentru a-și lansa cariera pe OnlyFans, uimindu-și fanii cu conținutul său picant pentru adulți.

De atunci, ea s-a bucurat de succes pe platformă, pagina ei având în prezent peste 500.000 de aprecieri la momentul redactării acestui articol. După ce a recunoscut că nu regretă schimbarea de carieră, ea a lăsat să se înțeleagă, la începutul acestui an, că ar putea reveni la cursele auto.

În timpul carierei sale în cursele auto, Gracie a concurat pentru Paul Morris Motorsport și Dragon Motor Racing în mai multe serii între 2012 și 2016.

  • Vedeta franceză

În octombrie 2021, vedeta OnlyFans Nathaliex Andreani a susținut că un membru anonim al echipei naționale a Franței i-a oferit 43.000 de lire sterline pentru o noapte împreună.

Ea a declarat pentru revista franceză Public: “Am avut o mulțime de propuneri indecente, în special una din partea unui fotbalist. Acesta mi-a oferit 50.000 de euro pentru a petrece o noapte cu mine. De mai multe ori, aș putea adăuga, dar l-am refuzat.

A fost jucător la echipa națională a Franței. Am fost șocată. A fost păcat, pentru că mi-ar fi plăcut dacă nu mi-ar fi oferit acei bani”.

  • Liz Cambage

O altă australiană care și-a făurit o carieră atât în sport, cât și pe OnlyFans este vedeta baschetului feminin Liz Cambage.
Pivotul de la Los Angeles Sparks a luat decizia de a-și lansa propria pagină de conținut pentru adulți după ce a adunat un număr impresionant de un milion de urmăritori pe Instagram, datorită performanțelor sale în baschet.

Pe lângă pagina sa OnlyFans, care are peste 27.000 de like-uri, Cambage este, de asemenea, medaliată cu aur la Jocurile Commonwealth și deține recordul pentru cele mai multe puncte marcate într-un singur meci WNBA.

citește și...