“Locuiam în subsolul mamei. În prezent câștig 60.000 de dolari pe lună pe OnlyFans”. Cum i s-a schimbat viața femeii

14.07.2022, 19:01

De la lucrător la call center la creator de conținut. O canadiancă vorbește despre cum succesul neașteptat pe OnlyFans i-a schimbat viața – și i-a umplut contul bancar. “În call center, câștigam 10 dolari pe oră plus comision”.

Jesse Switch, în vârstă de 33 de ani, a petrecut mai mult de un deceniu lucrând în locuri de muncă cu venituri mici în magazine de vânzare cu amănuntul, depozite și centre de apeluri înainte de a începe contul său pe OnlyFans în 2018.

“Întotdeauna m-am gândit că dacă aș câștiga șase cifre aș fi absolut încântată – iar acum câștig aproape atât în fiecare lună!”, a declarat aceasta pentru NeedToKnow.online într-un interviu acordat miercuri, potrivit NewYorkPost.

“Câștigam 10 dolari pe oră”

Switch și-a început inițial pagina OnlyFans ca o activitate secundară, înainte de a descoperi că fanii îi adorau fizicul și sânii.

“Întotdeauna am avut salariul minim pe economie. În call center, câștigam 10 dolari pe oră plus comision”, a declarat bruneta. “La un moment dat, m-am trezit locuind într-un apartament improvizat, fără căldură. Iarna, stăteam înghesuită în jurul unui mic încălzitor spațial încercând să nu mor de frig.”

“Este cea mai lungă slujbă pe care am avut-o”

În cele din urmă, Switch s-a mutat înapoi în subsolul mamei sale la vârsta de 26 de ani, unde a rămas timp de trei ani, continuând să lucreze în mod ocazional.

“Când am început, încă mai lucram la ultima mea slujbă, vopsind case. Făceam asta toată ziua, timp de 12-14 ore, apoi veneam acasă și eram pe OnlyFans noaptea”, și-a amintit ea. “Am renunțat în cele din urmă în ianuarie 2020 și de atunci m-am concentrat pe acest lucru cu normă întreagă. Este cea mai lungă slujbă pe care am avut-o vreodată – au trecut 4 ani și jumătate și îmi place la nebunie!”.

Deși contul ei OnlyFans include videoclipuri sexuale cu conținut indecent, o mare parte din banii lui Switch provin din crearea de conexiuni personale cu abonații ei plătitori.

Uneori, ea poate petrece până la 12 ore pe zi pentru a trimite mesaje bărbaților care îi vor da apoi bacșișuri.

“Sună banal, dar am o conexiune specială cu fanii mei”, a declarat femeia. 

Switch este, de asemenea, o susținătoare declarată a sănătății mintale a bărbaților – lucru pe care îl discută deschis pe contul ei OnlyFans.

“Îmbunătățirea sănătății mintale a bărbaților aduce beneficii tuturor – inclusiv femeilor!”, a declarat ea.

În ciuda noii sale averi, Switch nu și-a schimbat obiceiurile de cheltuire și încă își numără banii.

“Trăiesc modest. Am o casă foarte frumoasă, pe care o închiriez în prezent, dar pe care sunt în curs de a o cumpăra, conduc o mașină de 3.000 de dolari și nu cumpăr bijuterii”, a declarat ea. “Toți banii mei se duc la bancă. Nu mă interesează bijuteriile – în schimb, vreau să cumpăr proprietăți.”

Când, în cele din urmă, se va retrage din lumina reflectoarelor, Switch plănuiește să își trăiască zilele la o fermă izolată.

“Întotdeauna am crezut că voi fi bine din punct de vedere financiar, pentru că nu mă tem să muncesc din greu și urmăresc mereu lucrurile pe care mi le doresc, dar nu mi-aș fi imaginat niciodată că voi avea acest succes financiar”, a răcnit ea.

citește și...