“Bărbații plătesc o avere ca să-i insult. Câștig mii de lire sterline”. Un model OnlyFans face dezvăluiri

12.07.2022, 14:47

Modelul OnlyFans Nova Jewels s-a destăinuit despre modul în care degradarea bărbaților îi poate aduce niște bani serioși – faptul de a fi răutăcioasă îi ține pasionați. “Bărbații chiar plătesc o avere pentru a fi absolut sfâșiați cu insulte. Este o nebunie. Câștig, în medie, între 3.000 și 4.000 de lire sterline pe lună”.

A fi nepoliticos cu oamenii este adesea privit cu ochi răi. Dar pentru modelul OnlyFans, acest lucru face parte din meseria ei.

Tânăra de 26 de ani nu numai că își tachinează zilnic clienții cu o avalanșă de insulte, dar face și bani frumoși din asta.

Unii bărbați plătesc o “avere” doar pentru a fi insultați

Atât de mult, încât puștoaica scoțiană a recunoscut că unii bărbați plătesc o “avere” doar pentru a fi insultați.

Într-un interviu în exclusivitate pentru Daily Star, Nova a dezvăluit că, cu siguranță, a fi rea îi ține în priză.

“Trebuie doar să te obișnuiești cu faptul că nimic din ceea ce le spui nu îi va jigni”

Bomba-sexy roșcată a explicat: “Am clienți cărora le place când îi insult, dar nu este o chestie pe care să mă concentrez prea mult. Dar cu siguranță o fac dacă mi-o cer.

Trebuie doar să te obișnuiești cu faptul că nimic din ceea ce le spui nu îi va jigni.

Obișnuiam să mă întreb dacă nu cumva am mers prea departe cu insultele, dar cu toții m-au asigurat că le place și că nu s-a depășit niciodată limita.”

“Bărbații chiar plătesc o avere pentru a fi absolut sfâșiați cu insulte. Este o nebunie. Câștig, în medie, între 3.000 și 4.000 de lire sterline pe lună, ceea ce este grozav, dar obiectivul meu pentru sfârșitul acestui an este ca aceste cifre să crească în continuare.”

Nova a împărtășit că există o latură “sănătoasă” a industriei sexului care este rareori discutată.

Ea a adăugat: “Ei [clienții] sunt atât de susținători, mă copleșesc zilnic cu complimente și sunt întotdeauna atât de intrigați de viața mea.

Simt că nimeni nu vorbește cu adevărat despre latura sănătoasă a industriei.

A fost o experiență extraordinară pentru mine încă din prima zi. Sunt atât de recunoscătoare pentru toți fanii mei și pentru tot sprijinul pe care îl primesc. Mai am un drum lung de parcurs și încă simt că sunt la început, dar îmi dă atât de multe emoții să mă ridic din pat în fiecare zi și să văd ce oportunități apar în continuare.”

Anterior, modelul a împărtășit faptul că, de obicei, bărbații se îndreaptă spre blondele sau brunetele- dar pierd din vedere roșcatele sexy.
Nova a spus: “În mod cert, aspectul meu se potrivește de minune atât la bărbați, cât și la femei. Bărbații sunt obsedați de look-ul meu.”

 

citește și...