FOTO / Transformarea prin care a trecut Deea Maxer. ”Într-o lună am slăbit 5 kg și 7 cm în talie”

29.12.2020, 09:23
FOTO / Transformarea prin care a trecut Deea Maxer. ”Într-o lună am slăbit 5 kg și 7 cm în talie”
FOTO / Transformarea prin care a trecut Deea Maxer. ”Într-o lună am slăbit 5 kg și 7 cm în talie”

Deea Maxer a urmat un program de slăbit și acum le-a arătat fanilor săi din mediul online transformarea fizică prin care a trecut în ultima perioadă de timp.

Deea Maxer a slăbit și este foarte mândră de felul în care arată acum. Pe contul ei de socializare, vedeta a publicat câteva fotografii prin care arată prin ce transformare a tecut în ultima perioadă de timp.

”Am stat mult să mă gândesc dacă să postez pozele astea sau nu. Ca să fii vulnerabil în public nu e simplu sau ușor!!! Mi~am dat seama că pozele “Înainte și după” de pe pagina lui Dragos m~au făcut să imi doresc această transformare. M~au motivat! Mi~am zis : ce? Eu nu pot? Ba pot. Și m~am apucat. Primul pas a fost să ii scriu lui Dragoș pe pagină. Am stabilit să începem transformarea. Vorbesc la plural pentru că fără programul lui, fără planul alimentar si sportiv nu aș fi reușit. Intr~o lună am slăbit 5 kg si 7 cm in talie. Celulita s~a diminuat considerabil, dorm mai bine, am mai multă energie iar planul alimentar e echilibrat. Pielea nu mai este flască iar mușchii sunt, evident, tonifiati. Am făcut sport ACASĂ zilnic sau 5 zile din 7. Nu mi~a fost foame niciodată. Este irelevant pentru tine numărul de kilograme pierdut de mine pentru că fiecare persoană are alt organism și alte arderi. Reacționăm diferit însă ce trebuie să reții este că se poate face totul acasă! Acum cu sărbătorile am călcat strâmb. Am mâncat în afara planului alimentar dat de Dragoș. Și imi asum. Transformarea mea nu se incheie aici.Incep o nouă lună de plan alimentar si exerciții. Iar când planurile se vor termina o să am un nou stil de viata echilibrat si sănătos. Pentru întreținerea mea. Ideea este că daca vrei să faci ceva pentru tine, poți face acasă. Eu n~am început într o zi de luni, culmea, așa cum zicem toți : “Lasă că incep de luni, încep după sărbători, încep dupa Paște, lasă că încep în luna mai ca să mă pregătesc pentru vară”. Eu zic să începi acum. Pentru că e simplu, e mișto și nu e scump, apropo. Satisfacția este imensă. Am pus pozele pentru a te motiva. Așa cum pe mine m~au motivat zecile de poze de pe pagina lui Dragoș. Precizez că pozele sunt în stare pură, needitate. Chiar daca nu o sa scap de hate si comentarii. Erau pozele pe care i le trimiteam lui Dragoș. POZA era lucrarea de control la fiecare final de săptămână.
Pe orizontala,pozele de pe primul rand sunt în ziua începerii programului. Al doilea rand de poze sunt fix dupa fix 4 săptămâni. Las aici rezultatele mele pentru a mă motiva chiar si pe mine să continui, a explicat Deea Maxer în mediul online.

Deea Maxer e căsătorită și are doi copii

Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa. În luna septembrie a acestui an, Deea și Dinu Maxer au creștinat-o pe fiica lor, Maysa. Botezul ar fi trebuit să aibă loc mai de mult, însă a fost amânat de familia Maxer din cauza pandemiei de coronavirus. Slujba de creștinare a micuței Maysa, dar și petrecerea de botez au avut loc în Cernica, pe malul lacului.”Creștinarea Maysei și petrecerea au creat amintiri minunate în viața noastră. Dumnezeu ne-a binecuvântat cu doi copii minunați!”, a spus Deea Maxer.

La o emisiune de televiziune, Deea Maxer povestea despre cum a fost petrecerea de botez a Maysei.”Suntem emoționați, este un vis împlinit, ne-am întâlnit bunicii, pe care nu i-am mai văzut de câteva luni. Lucrurile au mers mai repede decât ne-am fi așteptat, pentru că nu ne-am mai pupat cu toți invitații, doar cu părinții. Cu restul, am ciocnit un pahar de șampanie și gata, ne-am ferit și de virus”, a declarat Deea Maxer.

citește și...