Deea Maxer și-a botezat fetița. Prima imagine de la eveniment

13.09.2020, 16:24
Deea Maxer și-a botezat fetița. Prima imagine de la eveniment
Deea Maxer și-a botezat fetița. Prima imagine de la eveniment

Eveniment mare în familia Maxer. Deea și Dinu au botezat-o pe fetița lor, Maysa.

Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa. Duminică, Deea și Dinu Maxer au creștinat-o pe fiica lor, Maysa. Botezul ar fi trebuit să aibă loc mai de  mult, însă a fost amânat de familia Maxer din cauza pandemiei de coronavirus.

Pe contul său de socializare, Deea Maxer a dat publicității o fotografie de la botezul Maysei.

”Fata mea e botezată ❤️?✌️”, a scris vedeta în dreptul imaginii.

Ce spunea Deea Maxer despre botezul fiicei sale

Recent, Deea Maxer a oferit câteva amănunte despre botezul Maysei.

”Vom face botezul pe data de 13 septembrie. Atât slujba de creştinare cât şi petrecerea vor avea loc în Cernica, pe malul lacului. Vom fi doar 50 de persoane, familia şi prieteni foarte apropiaţi. Ne-a fost greu să îi selectăm, în aprilie aveam iniţial 130 invitaţi”, spunea artista.

Deea Maxer a dezvăluit că fiica ei va avea la botez souă perechi de nași.

”Maysa va avea două perechi de naşi. O vom boteza Maysa Maria. Va avea la botez 11 luni. Iar apoi, în octombrie, când împlineşte un an, îi vom rupe turta la o petrecere în curtea naşilor, un eveniment restrâns”, explica vedeta.

Urmează ruperea turtei

În coctombrie, Deea și Dinu Maxer vor avea parte de un alt eveniment important în viața familiei lor. Aceștia îi vor rupe turta Maysei.

„Moțul va fi la o lună, căci Maysa va avea 11 luni când noi o vom boteza, după care în octombrie va face un an și o să se rupă turta. La nași acasă o să facem ceva în curte, deci nu o să ne mai expunem.”, a declarat Deea Maxer în cadrul unui interviu.

 

citește și...