Deea Maxer, despre epidemia de coronavirus. ”Nu de alta, dar la Catedrala Neamului nu sunt medici și nici medicamente”

11.03.2020, 12:22
Deea Maxer, despre epidemia de coronavirus. ”Nu de alta, dar la Catedrala Neamului nu sunt medici și nici medicamente”
Deea Maxer, despre epidemia de coronavirus. ”Nu de alta, dar la Catedrala Neamului nu sunt medici și nici medicamente”

Deea Maxer a luat măsuri în contextul epidemiei de coronavirus din România.  Artista  a decis să rămână acasă cu cei doi copii ai ei și ai lui Dinu Maxer.

Deea Maxer a mărturisit că a mers la cumpărături pentru a fce provizii pentru familie.

”De azi, acasă. Nu pe mood-ul “isterie” ci pe opțiunea prevenție. Pare mai grav decât știm noi și am un felling că ni se ascund multe. Cu doi copii acasă poți să devii paranoia. Am fost să iau niște produse de curățenie (se terminase stocul lunar de acasă ) și nu am găsit mai nimic. Din magazin am plecat cu niște carne și legume congelate, paste, suc de roșii, niște borcane. Asta așa… să avem și noi o rezervă ca să nu ne mai fofilăm prea mult prin locuri aglomerate, zilele următoare”, a spus Deea Maxer.

Artista a explicat că ea și Dinu Maxer și-au anulat vacanța pe care o aveau programată în Italia.

”Sincer abia acum am început să îmi fac griji, privind spre Italia. Unde, apropo, am anulat o vacanță în care trebuia să plecăm pe 16 martie. Fusese cadoul de ziua mea de la soț. În Veneția ?? Rămânem acasă cu copiii și ne rugăm să nu evolueze la noi acest virus, nu de alta dar la Catedrala Neamului nu sunt medici și nici medicamente… Iar spitalele noastre sunt insuficiente ? Cu calm, igienă și organizare cred că putem să ne ferim de ce este rău ?”, a încheiat ea.

Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță.

A fost confirmat cazul cu numărul 30 de îmbolnăvire cu coronavirus din România. Este vorba despre o femeie de 43 de ani care a intrat în contact cu pacientul de la Spitalul Gerota au transmis, miercuri dimineața, reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică (GCS).

Bilanțul epidemiei de coronavirus a ajuns la 631 de morți în Italia, iar numărul persoanelor infectate este de 10.149, au anunțat autoritățile locale.

China, țara din care a plecat coronavirusul, a confirmat marți 24 de cazuri noi, înregistrând o creștere față de cele 19 persoane infectate în zona precedentă. Numărul total de cazuri confirmate în China continentală a depășit pragul de 80.000. de asemenea, numărul oficial al deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 3.158 în cursul zilei de marți.

citește și...