Probleme în familia lui Dinu Maxer. Tatăl său a fost internat

16.06.2020, 15:26
Probleme în familia lui Dinu Maxer. Tatăl său a fost internat
Probleme în familia lui Dinu Maxer. ”Cancerul tatălui meu a recidivat. De ieri e internat”

Muzicianul Dinu Maxer a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă tatăl său.

Dinu Maxer a explicat că boala de care suferă tatăl său, cancer, a recidivat de mai multe ori de-a lungul timpului. Bărbatul are acum și alte afecțiuni.

Din cauza pandemiei de coronavirus, tatăl lui Dinu Maxer a fost tratat acasă, însă luni, 15 iunie, acesta a fost internat.

„Cancerul tatălui meu a recidivat și a fost vindecat de-a lungul anilor de mai multe ori. Acum însă, are alte diagnostice și îl tratam acasă pentru că spitalele nu îl primeau. De ieri e internat”, a declarat Dinu Maxer pentru spynews.ro.

Deea și Dinu Maxer au amânat botezul fiicei lor

Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa. Cei doi artiști urmau să-și creștineze fiica, Maysa, însă au luat decizia de a amâna evenimentul din cauza pandemiei de coronavirus care a afectat România.

Deea și Dinu Maxer se contrazic în ceea ce privește evenimentul. Artista ar fi fost mulțumită să o boteze pe Maysa la biserică acum, iar petrecerea de botez să fie organizată la toamnă. Partenerul ei de viață, însă, vrea ca ambele evenimente să aibă loc în același timp.

„Eu voiam să facem cumva fără… Să facem botezul acum și petrecerea în toamnă”, a spus Deea Maxer, citată de spynews.ro.

„Eu vreau neapărat să fie împreună, petrecerea este bucuria creștinării și nu le văd separate. Am zis că poate reușim, undeva spre sfârșitul verii, începutul toamnei”, a comentat Dinu Maxer.

Deea Maxer își dorește foarte mult ca părinții lor, ai ei și ai lui Dinu, să fie alături de ei la creștinarea Maysei.

„Nu știm cât îi vom mai avea pe părinți lângă noi, este și ultimul nepot din partea noastră pentru că alți copii nu se mai poate, din punct de vedere medical”, a mai spus Deea Maxer.

citește și...