FOTO / Tania Budi, zeiță în costum de baie. Arată demențial la 54 de ani!

17.08.2022, 10:46
FOTO / Tania Budi, zeiță în costum de baie. Arată demențial la 54 de ani!
Tania Budi, zeiță în costum de baie

Fosta vedetă de televiziune Tania Budi are 54 de ani, da nu își arată nici pe departe vâsta din buletin. Este întrr-o formă fizică de invidiat, arată demențial, iar în costum de baie este ca o zeiță.  Cea mai recentă fotografie în costum de baie pe care senzuala blondă a dat publicității în mediul online demonstrează din plin acest lucru.

Tania Budi a înfierbântat atmosfera în mediul online cu cea mai recentă fotografie în  care apare la plajă.

Vedeta s-a afișat la plajă într-un costum de baie din două piese, cu imprimeu animal print, care i-a venit ca turnat și i-a pus foarte bine în valoare silueta și formele de vis.

Tania Budi, zeiță în costum de baie.  Internauții au fost în extaz

Tania Budi și-a cucerit fanii cu apariția sa.

”Frumoasă femeie! Bravo ție!”, Frumoasă”, ”OMG”, ”Hor ca întotdeauna”, ”Minunată”, ”Sexy”, ”Ești superbă”, Superbă ca întotdeauna”, a fost complimentată Tania Budi.

Cum se menține în formă Tania Budi

Tania Budi a explicat în urmă cu ceva timp, pentru revista Viva, cum se menține în formă și care sunt trucurile ei de îngrijire.

”În afară de gene, există un stil de viață ponderat, aproape sănătos și există la fel de multă grijă pentru interior, cât și pentru exterior. În ultimii 30 de ani am învățat să mă fardez natural și corect, am învățat să zâmbesc din ce în ce mai inteligent, lucruri care mă determină să mă plac azi mult mai tare decât mă plăceam cu 30 de ani sau cu 3 ani în urmă. Grija interioară, cred totuși, că e mult mai importantă decât cea exterioară, pentru că se vede pe mimică, pe cum articulezi cuvintele. Dar și îngrijirea fizică e foarte necesară. O crema bună, un botox mic (lumea nu prea știe ce înseamnă, crede că se bagă în buze), o piele radiantă, un zâmbet perfect sunt plusuri ale oricărei personalități complexe feminine”, a declarat Tania Budi.

”Fac sport. Alerg cel puțin un km pe zi în aer curat, fac electro stimulare cu un costum ems, de două ori pe săptămână. Și niște pilates. Cam atât”, a adăugat ea.

De ce nu s-a căsătorit Tania Budi

Tania Budi a fost dintotdeauna o femeie foarte curtată de bărbați. De-a lungul anilor, aceasta a avut relații cu bărbați celebri din România, însă nu a ajuns niciodată la altar. La un post de televiziune, Tania Budi a vorbit despre viața sa sentimentală și despre căsătorie.

„Îmi place să stau mult cu mine însămi, îl consider un viciu. Relațiile mi s-au părut mereu foarte grele. Trebuie să ții cont și de celălalt, dacă ai un respect pentru tine și pentru celălalt. În toate relațiile serioase pe care le-am avut s-a pus problema căsătoriei, dar nu am ajuns acolo niciodată, ba am făcut eu sau partenerul un pas în spate. Dacă simțeam că nu ne mai înțelegem cum trebuie, atunci a fost mai bună o despărțire după niște ani. Am avut o teamă de căsătorie. Acum nu mai iau în considerare. Nu pot să spun că nu îmi doresc sau că îmi doresc. Cred că am un algoritm al meu. Mă încarc, iar mi se pare minunat să fii puțin îndrăgostit, iar obosesc. Eu sunt fericită așa”, a declarat vedeta.

citește și...