Confesiunile Taniei Budi. De câte ori a fost cerută în căsătorie

24.08.2020, 10:38
Confesiunile Taniei Budi. De câte ori a fost cerută în căsătorie
Confesiunile Taniei Budi. De câte ori a fost cerută în căsătorie

Tania Budi a făcut confesiuni. Vedeta a dezvăluit de câte ori a fost cerută în căsătorie.

Fosta vedetă de televiziune Tania Budi are 52 de ani și este considerată una dintre cele mai frumoase vedete din România. De-a lungul anilor, vedeta a fost intens curtată de bărbați și a fost și cerută în căsătorie de câteva ori.

”Îmi plăcea să fiu curtată, dar îmi trebuia foarte puțin timp să îmi dau seama dacă X are vreo șansă sau nu. Așa că, de nenumărate ori, am fost chiar nepoliticoasă când se insista. Poziția unei femei frumoase și celebre nu e chiar ușoară. La început poate fi o atracție, după care o piatră de moară. La relații nu m-am prea priceput, dar aici este o poveste lungă, ține de psihologie și o consider un subiect prea intim pentru a-l dezbate public”, a declarat Tania Budi pentru revista Viva.

Vedeta a dezvăluit că a fost de câteva ori pe punctul de a se căsători.

”Da, am fost. La nivel de plan de viitor, niciodată foarte, foarte aproape, în sensul de a începe pregătirile”, a adăugat fosta prezentatoare de televiziune.

”Pentru mine trecutul nu există decât ca învățăminte”

Tania Budi a afirmat că de-a lungul anilor a primit câteva cereri în căsătorie serioase.

”Vreo 3-4. Nu mai țin minte. Pentru mine trecutul nu există decât ca învățăminte, nu ca amintiri concrete. Nu am timp și nici chef să îmi amintesc ceva ce poate nu a fost atât de important dacă în ziua de azi nu mai există. Ce e important și real, rămâne. Pentru totdeauna”, a afirmat vedeta pentru sursa mai sus-menționată.

Cum se menține Tania Budi în formă

De curând, Tania Budi explica cum reușește să fie într-o formă fizică de invidiat.

”Fac sport. Alerg cel puțin un km pe zi în aer curat, fac electro stimulare cu un costum ems, de două ori pe săptămână. Și niște pilates. Cam atât”, spunea ea.

”Mănânc orice, oricând, dar în cantitate mică. Cam o jumătate sau chiar o treime dintr-o porție pe care aș mânca-o în mod normal. Evit mult zahărul și, evident, dulciurile, dar asta nu înseamnă că nu mănânc din când în când ciocolată, înghețată sau prăjituri. O dată la două săptămâni… Cam așa”, mai explica vedeta.

 

citește și...