FOTO / Cum se menține în formă Adela Popescu. ”I se datorează lui”

05.08.2020, 11:46
FOTO / Cum se menține în formă Adela Popescu. ”I se datorează lui”
FOTO / Cum se menține în formă Adela Popescu. ”I se datorează lui”

Adela Popescu a dezvăluit cum reușește să fie într-o formă fizică cât mai bună. Vedeta a explicat că soțul său o ajută foarte mult în acest sens.

Adela Popescu, prezentatoarea emisiunii ”Vorbește lumea”, de la pro TV, este într-o formă fizică foarte bună. Vedeta a mărturisit că partenerul său de viață, prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, este cel care o ajută foate mult în acest sens.  de altfel, Adela Popescu arată foarte bine în costum de baie, după cum se poate vedea din imaginile postate de acesta de-a lungul anilor pe rețelele de socializare.

”Constatam și eu că, după nașterea lui Alexandru, tenul meu arată foarte bine. Chiar mă gândeam care sunt atuurile mele și mi-am dat seama că lucrurile care m-au ajutat mereu au fost buna dispoziție și stilul relaxat de a comunica și relaționa. Dacă am un cadru în care să alimentez aceste două lucruri, simt că pot să arăt și bine, să fiu și haioasă.

Radu a adus în viața mea și echilibrul din punct de vedere alimentar. El mănâncă destul de bine, în sensul în care respectă regulile de nutriție. În casa noastră se mănâncă pește la cuptor, avocado, multe salate. Chiar dacă la emisiune mai scap uneori, acasă mâncăm echilibrat și i se datorează lui”, a declarat Adela Popescu pentru revista Viva.

Telenovelele au făcut-o celebră

Adela Popescu este cunoscută publicului din România ca actriță, cântăreață și prezentatoare de televiziune. A ajuns în atenția publicului larg prin intermediul telenovelei ”Numai iubirea”, care s-a bucurat de foarte mare succes. Ulterior, aceasta a jucat în numeroase telenovele. În timp ce filma pentru serialul ”Lacrimi de iubire”, și-a înregistrat și primul său album de muzică, intitulat „Lacrimi de iubire”. Stilul abordat de Adela pe acest album este pop slow cu influențe dance și latino. Vedeta a avut o relație cu actorul Dan Bordeianu. În prezent, Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii.

citește și...