Ce spune Tania Budi despre infidelitate. ”Când e cine trebuie lângă tine, nu faci așa ceva, nu treci prin faza asta”

16.05.2022, 11:47
Ce spune Tania Budi despre infidelitate. ”Când e cine trebuie lângă tine, nu faci așa ceva, nu treci prin faza asta”
Ce spune Tania Budi despree infidelitate. ”Când e cine trebuie lângă tine, nu faci așa ceva, nu treci prin faza asta”

Fosta vedetă de televiziune Tania Budi, în vârstă de 54 de ani, și-a spus părerea despre infidelitate în cadul unui interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars. ”Când e cine trebuie lângă tine, nu faci așa ceva, nu treci prin faza asta. Când e cine trebuie, e acolo, sigur”, a mărturisit aceasta.

Tania Budi a avut, de-a lungul anilor, relații cu mai mulți bărbațui celebri din showbiz-ul românesc.

Vedeta a mărturisit, într-un interviu pentru Antena Stars, că nu a fost scutită de infidelitatea în cuplu.

Ce spune Tania Budi despre infidelitate. ”Mi s-a întâmplat să iert lucrurile astea și să mi se ierte lucrurile astea”

”Depinde, de la caz la caz. Sunt tot felul de feluri de înșelat. E un fel fizic, când unul dintre parteneri are o relație fizică și vrea să uite în a doua secundă sau a doua zi de ea. Nu sunt OK nici astea. Mi s-a întâmplat să iert lucrurile astea și să mi se ierte lucrurile astea. Când e cine trebuie lângă tine, nu faci așa ceva, nu treci prin faza asta. Când e cine trebuie, e acolo, sigur”, a declarat Tani Budi, potrivit spynews.ro.


”Nu neapărat că am înșelat fizic. Înșelatul înseamnă și o minciună, adică stai într-o relație, dar vrei s-o termini, pentru mine asta e înșelat. Acum, nu știu fizic, dar dacă aș fi făcut lucrul ăsta, nu aș fi vorbit despre asta. Viața intimă mi se pare foarte importantă de ținut pentru tine”, a mai spus aceasta.

Cum a ajuns Tania Budi să lucreze în televiziune

Tania Budi a fost una dintre cele mai cunoscute și mai frumoase craine TV ale anilor de după Revoluția din 1989. Trecută de 50 de ani, vedeta atrage și acum atenția cu frumusețea sa. Într-un interviu, Tani Budi a făcut dezvăluiri legate de cariera sa, explicând cum a ajuns să lucreze în televiziune.

”În ‘92-‘93 mă angajasem deja prezentatoare la Antena 1. Atunci eram toți novice în branșa asta, învățam din mers. Un an sau doi mai târziu am ajuns crainică la TVR. Avusesem de copil o admirație profundă pentru crainicele Televiziunii Române și a fost al doilea vis din viața mea pe care mi l-am împlinit. Primul fusese cu Facultatea de Matematică. Chiar dacă nu am terminat-o, mi-am demonstrat că pot să fiu mai deșteaptă decât frumoasă”, a declarat vedeta.

Tania Budi a mărturisit că s-a angajat ușor în TV. ”Simplu. M-am dus în audiență la directorul de atunci al Antenei, dumnealui m-a trimis să dau o probă cu doamna Doina Anastasiu, am dat-o, iar a doua zi m-au anunțat că sunt angajată. Eu aveam mare încredere în calitățile mele, mi se părea, în special, că am o voce bună, dicție, dar și o prezență OK”, a mai spus ea.

 

citește și...