FOTO / Simona Gherghe, de 19 ani la Antena 1. ” Sunt statornică, nu glumă…”

15.04.2021, 12:44
FOTO / Simona Gherghe, de 19 ani la Antena 1. ” Sunt statornică, nu glumă...”
FOTO / Simona Gherghe, de 19 ani la Antena 1. ” Sunt statornică, nu glumă...”

Simona Gherghe a mărturisit că are 19 ani de când este la postul de televiziune Antena 1.

Simona Gherghe are o carieră impresionantă în televiziune. Aceasta lucrează de 19 ani la postul Antena 1, după cum le-a mărturisit vedeta celor care îi urmăresc activitatea în mediul online. Simona Gherghe a dat publicității, cu această ocazie, și mai multe fotografii de colecție.

”Aveam aproape 24 de ani, cand am prezentat primul meu jurnal de stiri, la Antena 1. Pe 15 aprilie 2002. Acum am 43, iar asta inseamna ca ne cunoastem de fix 19 ani. 19 ani de Antena 1! Sunt statornica, nu gluma…? Mi-ati fost alaturi la Observator, la Geniali, in toate proiectele speciale, la Acces Direct, iar acum la Mireasa. In septembrie, m-am aventurat la carma primului meu reality-show. In cateva luni, @mireasa_oficial a ajuns lider de piata! Nu am cuvinte sa va multumesc… Pentru un prezentator si echipa lui e cea mai mare rasplata. Va multumesc pentru ca mi-ati fost alaturi, aproape zi de zi, in acesti 19 ani. Ma inclin. Sunteti in inima mea! ❤️❤️❤️?”, a scris Simona Gherghe pe pagina sa de socializare.

Simona Gherghe este prezentatoarea show-ului ”Mireasa”

Simona Gherghe a revenit la TV, aceasta fiind moderatoarea emisiunii ”Mireasa”, unde a înlocuit-o pe Diana Dumitrescu.Ulterior, au existat numeroase comentarii despre faptul că Diana Dumitrescu ar fi fost înlăturată de la cârma emisiunii. Simona Gherghe a acordat un interviu în care a explicat cum a fost pentru ea să prezinte pentru prima oară un reality show. Vedeta a mărturisit că a avut momente în care s-a gândit dacă proiectul TV i se potrivește.

”Nu am mai făcut reality-show până acum, e adevărat. Şi da, am avut şi emotii, şi nopți în care m-am gândit dacă mi s-ar potrivi. Pe de altă parte, sunt foarte adaptabilă. Cred că în televiziune e o calitate. Şi am simțit că o să fie OK”, a spus vedeta.

Aceasta a mărturisit că programul a fost unul dintre motivele care au determinat-o să accepte noul proiect TV, acesta permițându-i să fie plecată de acasă când cei doi copii ai săi iau prânzul și dorm, astfel că nu lipsește prea mult de lângă ei. Simona Gherghe este căsătorită, din anul 2017, cu Răzvan Săndulescu. Cuplul are doi copii, o fetiță, care se numește Ana Georgia, și un băiețel, Vlad Ioan. ”Unul dintre motivele pentru care am acceptat proiectul a fost şi programul. Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când cei mici iau prânzul şi dorm. Practic, lipsesc de lângă ei puțin. Am norocul să am în spate o echipă foarte mare de oameni care fac munca asta uriaşă despre care vorbeşti. Mie, dacă vrei, îmi revine partea cea mai uşoară”, a mai spus Simona Gherghe.

 

citește și...