FOTO / Reacția Andreei Bălan după ce George Burcea a reclamat-o la Protecția Animalelor. ”Să lămurim niște inepții”

04.05.2022, 13:11
FOTO / Reacția Andreei Bălan după ce George Burcea a reclamat-o la Protecția Animalelor. ”Să lămurim niște inepții”
Reacția Andreei Bălan după ce George Burcea a reclamat-o la Protecția Animalelor. ”Să lămurim niște inepții”

Cântăreața Andreea Bălan, în vâstă de 37 de ani, a fost reclamată la Protecția Animalelor de fostul său soț, actorul George Burcea, în vârstă de 34 de ani. Acesta a acuzat-o pe artistă că a neglijat câinele pe care îl au împreună, publicând mai multe imagini în care acesta apare cu răni pe tot corpul. Andreea Bălan a reacționat la acuzațiile aduse de fostul ei partener de viață.

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Cântăreața și fostul ei soț i-au avut ca nași de cununie pe Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

Zilele acestea, George Burcea a reclamat-o pe fosta sa parteneră de viață la Protecția Animalelor, acuzând-o că a neglijat câinele labrador pe care îl au împreună. Andreea Bălan a reacționat, afirmând că Jack, câinele lor, nu a fost neglijat și că rănile pe care le are sunt din cauza unei dermatite.

Reacția Andreei Bălan după ce George Burcea a reclamat-o la Protecția Animalelor.  ”L-am rugat pe tatăl fetelor mele să se ocupe de el și i l-am oferit fără rețineri… neștiind că-l va folosi pe săracul animal bolnav în postări”

”Salutare. Probabil unii dintre voi stiu cã am avut un Labrador pe nume Jack. L-am cumparat in 2015, pentru ca stand la curte si fiind iubitor de animale, era momentul perfect pentru el. L-am îngrijit pânã in anul 2020, cand m-am mutat. Desi stateam într-un apartament cu 3 camere, iar catelul avea 35 kg, am dorit in nenumarate randuri sa-l iau, dar nu mi s-a permis de catre ”proprietara si mama acesteia”. Pana acum doua luni am tot insistat sa-l iau si am si vorbit cu 20 de persoane sa-l tina la curte, tocmai pentru a avea mai mult spatiu. Un prieten bun a fost de acord, dar iarasi m-am lovit de refuz. Asta pana intr-o zi cand i-am facut o filmare si am transmis casei/stapanei, ca voi da acest filmulet la protectia animalelor. Initial a spus NU, dar dupa 3 saptamani a cedat. Asa arata un Labrador de persoana publica. Asa arăta un Labrador de 7 ani (e ziua lui pe 10.05), in momentul in care l-am luat de acasa. Spuneti-mi, va rog, cum vi se par voua aceste poze si cum credeti ca a fost tratat. El este asa de peste 1 an – cu reveniri scurte in ceea ce priveste sanatatea lui. Acum e bine. E la doctor de o saptamana, iar mai apoi va merge la o curte mare si plina de copii. Multumesc prietenilor mei, Silviu si Dan ca m-ati ajutat sa-l salvam🙏 Protectia Animalelor Bucuresti. Asociatia pentru protectia animalelor Robi. Protectia Animalelor din Romania”, a scris George Burcea în mediul online, unde a publicat și fotografii cu câinele și rănile pe care acesta le are pe corp.

După postarea făcută de Geoge Burcea, Andreea Bălan ținut să lămurească lucrurile și să-și spună punctul de vedere. ”Jack este câinele familiei, cumpărat de mine acum 7 ani și crescut în curtea casei mele. De 6 luni are o dermatită care necesită tratament riguros. El trebuie uns, zilnic, cu diferite unguente, lucru pe care eu, mama mea și șoferul nostru l-am făcut de la aflarea diagnosticului. Totodată când e sub tratament, nu trebuie să fie în preajma copiilor. Nu s-a pus problema în ultimii 2 ani să fie ‘’dislocat’’ deoarece Ella și Clara îl iubesc foarte mult. Acum, fiind implicată în mai multe proiecte TV, l-am pe tatăl fetelor mele să se ocupe de el și i l-am oferit fără rețineri… neștiind că-l va folosi pe săracul animal bolnav în postări și că va face insinuări legate de starea de sănătate a cățelului. Noi îl iubim foarte mult pe Jack, iar eu mi-am asumat toate tratamentele și vizitele la veterinar încă din prima zi a lui în casa noastră, indiferent de costuri și a fost îngrijit ca orice alt membru al familiei, așa cum avem grijă și de pisica, broscuțele și papagalul familiei”, a transmis cântăreața, potrivit spynews.ro.

citește și...