FOTO / Otilia Bilionera, într-un costum de baie ultra decupat! Și-a etalat toate formele

04.06.2022, 10:47
FOTO / Otilia Bilionera, într-un costum de baie ultra decupat! Și-a etalat toate formele
FOTO / Otilia Bilionera, într-un costum de baie ultra decupat! Și-e etalat toate formele

Otilia Brumă, cunoscută sub numele Otilia Bilionera,  aapărut în mediul online într-un costum de baie ultra decupat, care i-a scos în evidență toate atuurile fizice.  Artista, în vrstă de 29 de ani, este posesoareas unui trup cu forme extraordinar de atrăgătoare. Apariția vedetei a stârnit imediat atenția celorr care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Otilia Brumă, cunoscută sub numele de scenă Otilia, este o cântăreață de muzică dance, raggaetton și latino. A atins succesul în anul 2014, atunci când a lansat piesa ”Bilionera”, fiind, de altfel, melodia care a propulsat-o pe plan internațional.  De curând, cântăreața Otilia Bilionera a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. În ultima perioadă de timp, Otilia Bilionera s-a confruntat cu probleme de sănătate. În ediția din data de 27 februarie 2022 a show-ului, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Otilia Bilionera părăsește competiția din Republica Dominicană.

Pe contul ei de pe o rețea de socializare, Otilia Bilionera și-a încântat fanii cu o apariție super sexy. Aflată în Republica Dominicană, aceasta s-a fotografiat într-un costum de baie de culoare albă, dintr-o singură piesă, care i-a scos în evidență toate atuurile fizice.

Otilia Bilionera, într-un costum de baie ultra decupat! Cum au reacționat cei care au văzut-o

Apariția Otiliei Bilionera a stârnit imediat interesul celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.  ”Zeița din România”, ”Aât de frumoasă”, ”Venus din Republica Dominicană”, “Frumusețe uluitoare!”, “Sexy”, “Wow, ești foarte frumoasă!”, “Poza anului”, ”regină”, ”Oh, Doamne, hot, hot, hot”, i-au transmis intenauții Otiliei Bilionera.

Postarea artistei a adunat zeci de mii de like-uri în mediul online. Într-o altă fotografie, Otilia apare la plajă, într-un costum de baie de culoare maro, care, de asemenea, o avantajeaz și îi scoate în evidență trupul cu forme apetisante.

 

citește și...