FOTO / Oana Zăvoranu este noua consilieră de imagine a primarului Cristian Popescu Piedone

10.11.2021, 12:03
FOTO / Oana Zăvoranu este noua consilieră de imagine a primarului Cristian Popescu Piedone
FOTO / Oana Zăvoranu este noua consilieră de imagine a primarului Cristian Popescu Piedone

Oana Zăvoranu, în vârstă de 48 de ani, a devenit consiliera de imagine a primarului din Sectorul 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone. Vedeta urmează să se ocupe de relaţia cu mass-media. Vedeta nu va fi plătită pentru noul ei job. Oana Zăvoranu a postat pe contul său de socializare mai multe fotografii în care apare alături de noul ei șef.

Oana Zăvoranu se va ocupa de imaginea lui Cristian Popescu Piedone din postura de consilier, însă funcţia pe care o va ocupa nu va fi plătită.

Pe contul său de socializare, Oana Zăvoranu a publicat mai multe fotografii în care apare alături de Cristian Popescu Piedone: ”In vizita la viitorul meu SEF @popescu.piedone”.

Oana Zăvoranu este noua consilieră de imagine a primarului Cristian Popescu Piedone. Ce a declarat primarul

”Oana nu are o necesitate de bani. Are o experiență vastă în domeniul TV. Îmi aduc aminte că acum 30 de ani când facea o emisiune la TVR am fost invitatul ei, ne cunoaștem de atunci. Am avut o relație foarte frumoasă de-a lungul timpului”, a declarat Cristian Popescu Piedone pentru Hotnews.


Oana Zăvoranu a fost membră PRM, iar în 2008 Corneliu Vadim Tudor chiar o anunța drept candidată pentru un post de deputată sau senatoare. Ulterior, aceasta a renunțat la candidatură.

Oana Zăvoranu e căsătorită cu Alex Ashraf

Oana Zăvoranu are două mariaje la activ. Vedeta a fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Cei doi nu au copii, însă Oana Zăvoranu a mărturisit că își dorește acest lucru.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au aniversat în luna septembrie a acestui ani, patru ani de căsnicie. Nași le-au fost omul de afaceri Silviu Prigoană și actuala sa parteneră de viață, Mihaela Prigoană. Silviu Prigoană și Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas.

citește și...