FOTO / Natalia Mateuț, răvășitoare în costum de baie. Atrage toate privirile cu decolteul său!

31.12.2021, 10:31
FOTO / Natalia Mateuț, răvășitoare în costum de baie. Atrage toate privirile cu decolteul său!
FOTO / Natalia Mateuț, răvășitoare în costum de baie. Atrage toate privirile cu decolteul său!

Natalia Mateuț, în vârstă de 31 de ani, se află în vacanță în Zanzibar. Vedeta a păostat, pe contul său de pe o rețea de socializare, câteva imagini în care apare în costum de baie. Fotografiile au făcut deliciul admiratorilor, care s-au întrecut să dea like imaginilor în care natalia Mateuț își etalează corpul în costum de baie.

Natalia Mateuț, una dintre cele mai sexy apariții de pe micile ecrane, este fiica lui Dorin Mateuț, unul dintre cei mai cunoscuți jucători de fotbal pe care i-a avut România.

Natalia Mateuț este co-prezentatoarea emisiunii ”Showbiz Report”, de la Antena Stars.  De asemenea, Natalia Mateuț prezintă și emisiunea ”Cea mai tare din parcare”.

Natalia Mateuț, răvășitoare în costum de baie. Au curs like-urile de la internauți

Natalia Mateuț se bucură de sărbătorile de iarnă din Zanzibar. Pe contul său de Instagram, vedeta a postat mai multe fotografii în care apare într-un costum de baie din două oiuease, de culoare galbenă, care îi scoate în evidență formele, în special decolteul mai mult decât apetisant.

Imaginile au făcut furori în mediul online, unde internauții s-au întrecut să dea like imaginilor postate de Natalia Mateuț.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natalia Mateut (@natalia_mateut)

Cum a ajuns Natalia Mateuț să lucreze la TV

Despre cum a ajuns în lumea showbiz-ului și ulterior în televiziune, Natalia Mateuț a vorbit într-un interviu pentru tvmania.ro.

”Am intrat în showbiz acum 12 ani, pe la 17 ani, cochetând cu modelling-ul. Mă vedeam eu mare viitor model, pe vremea aceea, se şi purta să defilezi, prin cluburi şi pe la tot felul prezentări şi festivaluri de modă. Dacă apăreai pe un podium era tot ce iţi doreai, ca şi adolescentă. Anii au trecut şi mi-am dat seama că modelling-ul clar nu era pentru mine, dar propriu-zis, prima oară în showbiz, am participat la o prezentare de modă într-un club foarte cunoscut de la vremea respectivă. Toate camerele au sărit pe mine, şi-au dat seama că purtam un nume celebru, tatăl meu era foarte cunoscut, şi atunci am realizat ce multă curiozitate am stârnit asupra mea.

Au urmat tot felul de apariţii, tot din sfera modelling-ului, dar cu televiziunea am început pe la 20 de ani, când mi-am dat seama că îmi place foarte tare să vorbesc în faţa camerelor şi că sunt destul de curioasă să aflu lucruri. Am realizat că, mai mult decât să mă privesc la televizor, îmi place să fiu acolo, în lumea aia, să întreb, să fructific asta. Încă de la primele apariţii mi-am făcut o mulţime de prietene, cu care am şi păstrat legătura, chiar dacă între timp ele au renunţat la domeniul ăsta. Eram o gaşcă tare faină” a spus vedeta.

citește și...