Ruby a ajuns în atenția unui fotbalist de la Arsenal. Cum a reacționat artista la avansurile sportivului

11.10.2020, 12:48
Ruby a ajuns în atenția unui fotbalist de la Arsenal. Cum a reacționat artista la avansurile sportivului
Ruby a ajuns în atenția unui fotbalist de la Arsenal. Cum a reacționat artista la avansurile sportivului

Ruby face cuceriri în rândul bărbaților celebri. Artista i-a căzut cu tronc unui fotbalist de la echipa Arsenal.

Ruby, una dintre cele mai provocatoare artiste din industria muzicală din România, a dezvăluit că fotbalistul David Luiz, de la Arsenal, o urmărește pe Instagram și i-a dat și un mesaj.

Brazilianul David Luiz, în vârstă de 33 de ani, este unul dintre cei mai buni fundași centrali din Europa. În prezent joacă la Arsenal, dar a mai evoluat la Benfica, PSG și Chelsea, relatează libertateapentrufemei.ro.

Este posibil că David Luiz să fi aflat de Ruby de la românul Cătălin Cârjan, care face antrenamente cu echipa mare a lui Arsenal.

„Nu prea țin cu fotbalul, dar știi cine ține cu mine și cine s-a băgat pe vrăjeală cu mine azi? Are verified și 19 milioane de followers pe Instagram. David Luiz. S-a băgat acolo, mi-a dat un smiley face. Eu nu răspund la vrăjeală.

Nu i-am răspuns, dar m-am gândit să îi dau follow. Poate îi dau piesa mea, Unde, după ce o lansez, să-mi dea și mie un swipe up la ăia 19 milioane de urmăritori ai lui.

Poate e băiat de treabă și îmi dă. Atâta vrăjeală știu eu”, a declarat Ruby, conform sursei menționate.

Iubitul i-a spus lui Ruby cine e David Luiz

Ruby a explicat, la postul de televiziune Antena Stars, că nu știa cine este David Luiz pentru că nu se pricepe la fotbal. Iubitul ei a fost cel care a lămuyrit-o și i-a spus cine era cel care a fost cucerit de ea.

”Am primit un emoji de la el, am văzut că are milioane de urmăritori și m-am gândit că, cine știe, poate îi dau vreodată vreo piesă de-a mea, pune un swipe up și se creează o nebunie. Atâta tot, nu știam cine, eu nu mă pricep, am văzut că e fotbalist, dar nu mă pricep la fotbal, că nu sunt pasionată. Nu am cunoștiințe în domeniu, mi-a spus iubitul meu, am râs pe marginea subiectului și cam atât”, a declarat Ruby, citată de spynews.ro.

citește și...