FOTO EXCLUSIV / Cum decurge viața lui Andrei Ștefănescu după divorț. Artistul, concentrat pe munca în TV

27.11.2020, 13:04

Cântărețul și prezentatorul de televiziune Andrei Ștefănescu își concentrează atenția pe muncă în ultima perioadă de timp, după separarea de cea de-a doua sa soție.

Andrei Ștefănescu a fost surprins de paparazzi Tacataca zilele trecute în timp ce mergea la muncă, la Antena, acolo unde este prezentatorul emisiunii ”Showbiz Report”.  În ultima perioadă de timp, după ce s-a aflat că  s-a separat de partenera sa de viață, artistul își concentrează întreaga atenție pe activitatea sa profesională. Dacă la TV este mereu cu zâmbetul pe buze, atunci când nu este în lumina reflectoarelor se observă că este preocupat și abătut.

 

Ajuns la sediul televiziunii la care lucrează, Andrei Ștefănescu și-a parcat mașina și s-a dat imediat jos. Înainte de a intra în clădire, artistul a avut grijă să-și lase vesta din fâș în mașină. Andrei Ștefănescu a venit la muncă deja pus la patru ace, într-un costum care îi venea impecabil.

Andrei Ștefănescu a divorțat de a doua soție în toamnă, în mare secret

Andrei Ștefănescu și soția sa, Antonia, au decis să își spună adio. Cei doi, care au împreună un băiețel, au divorțat la notar, în luna septembrie a acestui an. Andrei Ștefănescu a mai fost căsătorit cu cântăreața Sylvia.

Anunțul despre divorț a fost făcut chiar de Andrei Ștefănescu. În anunțul făcut de Andrei Ștefănescu, cântărețul afirmă că el și partenera sa de viață, Antonia, au luat decizia de a se separa în vara acestui an, după șapte ani de relație.

”Dragii nostri, dupa cum bine stiti, mereu am fost discreti cu evenimentele din familia noastra, lucru pe care l-am facut si acum. Din respect pentru voi am hotarat ca este momentul sa va informam despre situatia noastra, pentru a nu exista neintelegeri. Dupa 7 ani de relatie, o poveste frumoasa de dragoste si o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne desparti. In luna septembrie am finalizat divortul la notar pe cale amiabila si am cazut de acord asupra tuturor deciziilor care il privesc pe Ayan si nu numai”, a spus Andrei Ștefănescu.

 

 

citește și...