FOTO EXCLUSIV / Natalia Mateuț, apariție super provocatoare pe stradă. Cum s-a afișat vedeta TV

23.05.2021, 11:23

Vedeta de televiziune Natalia Mateuț a ales o ținută super provocatoare în timpul unei ieșiri în oraș.

Zilele trecute, Natalia Mateuț a fost surprinsă de paparazzi Tacataca în timpul unei ieșiri în oraș, la un restaurant din zona parcului Herăstrău. Vedeta TV a ales, pentru ieșirea în oraș, o ținută extrem de provocatoare. natalia a purtat o pereche de blugi scurți, de culoare albă, o bustieră pe sub care nu a purtat sutien și care i-a scos în evidență decolteul impresionant și un sacou de culoare roz pal. Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de botine cu toc cui, albe, și o poșetă în aceeași nuanță.

Imediat ce a ajuns la destinație, Natalia Mateuț s-a dat jos din mașină și a pornit spre restaurant. Tot drumul, vedeta a fost extrem de preocupată de telefonul mobil, din care nu și-a ridicat privirea, butonând încontinuu. Ajunsă la restaurant, Natalia Mateuț a atras imediat atenția celor aflați în zonă  cu apariția sa mai mult decât provocatoare.

Povestea numelui Nataliei Mateuț

Natalia Mateuț, co-prezentatoarea emisiunii ”Showbiz Report”, de la Antena Stars – unde este colegă cu Andrei Ștefănescu, este fiica lui Dorin Mateuț, unul dintre cei mai cunoscuți jucători de fotbal pe care i-a avut România.

Vedeta a mărturisit, într-un interviu pentru revista Avantaje, care este semnificația prenumelui său. De asemenea, Natalia a mai dezvăluit că o cheamă și Cristina, dar nimeni nu o strigă astfel.

”Povestea numelui meu nu este complicată, dar are o semnificație reală, legată de locul nașterii mele, Spania, mai exact orașul Zaragoza, un oraș mic și pitoresc aflat la 45 de minute de mers cu trenul spre Barcelona. Natalia este un nume latin, pe care mi l-a ales mama. După Spania ne-am mutat alți ani în Italia, unde Natale semnifică Sărbătoarea Crăciunului. Cumva, în viață nimic nu este întâmplător, cred în destin și în drumul pe care îl parcurgem încă de la naștere, iar numele este un simbol foarte puternic care ne însoțește toată viața și care îi urmează cursul.  Mai apoi, cu trecerea anilor am devenit fan Natalia Oreiro, dar toți prietenii apropiați și familia bineînțeles, mă striga Nati. Port și numele Cristina, așa cum o mai cheamă pe mama, însă nu mă strigă nimeni așa. De altfel, dacă mă strigi pe stradă Cristina, nici nu cred că mă întorc”, a explicat Natalia Mateuț.

citește și...