FOTO / Monica Gabor, pe vremea când era elevă. Puștoaica de atunci s-a transformat în mare divă!

09.11.2020, 11:10
FOTO / Monica Gabor, pe vremea când era elevă. Puștoaica de atunci s-a transformat în mare divă!
FOTO / Monica Gabor, de nerecunoscut pe vremea când era elevă. Puștoaica de atunci s-a transformat în mare divă!

Monica Gabor este dificil de recunoscut într-o fotografie care datează de pe vremea când era doar o copilă pe băncile școlii.

Așa cum arăta în copilărie, pe vremea când abia începea să meargă la școală, Monica Gabor este total diferită de cum o știe acum lumea. Tunsă scurt, cu pampoane și cu un zâmbet larg pe chip – așa apare Monica Gabor într-o fotografie de arhivă realizată pe vremea când era elevă.

Între timp, puștoaica simpatică de atunci s-a transformat într-o adevărată divă, obișnuită să trăiască în lux și să se învârstă în cele mai selecte cercuri. La fiecare apariție a sa, Monica Gabor a atras atenția cu stilul vestimentar, dar și cu atitudinea abordată.

 

Monica Gabor, de la Bacău în America

Monica Gabor, în vârstă de 32 de ani, s-a născut la Bacău. Și-a încercat norocul ca model și a devenit faimoasă după ce s-a căsătorit cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, cu care și-a unit destinul în anul 2006. Cei doi au divorțat în urmă cu nouă ani, în 2011. Din mariajul Monicăi Gabor cu Irinel Columbeanu a rezultat o fiică, Irina.

După separarea de Irinel Columbeanu, Monica Gabor a luat drumul Americii, unde a început o poveste de dragoste cu afaceristul chinez Mr. Pink. După ce Irinel Columbeanu a început să aibă probleme financiare, Irina, fiica acestuia și a Monicăi Gabor, s-a mutat în America, alături de mama sa.

Monica Gabor mai are două surori, Ramona, care este stabilită în Dubai, și Alina, care a rămas în România. Surorile Gabor și-au pierdut ambii părinți. Veronica Bulai, mama surorilor Gabor, a murit în august 2013, la intrarea în peștera Polovragi, după ce o stâncă i-a căzut în cap. Emil Gabor, tatăl Monicăi și al Ramonei Gabor, a încetat din viață în luna iunie a acestui an. Emil Gabor a făcut infarct în casa în care locuia. La înmormântare au participat doar fiica de la Bacău, Alina, și sora lui. Emil Gabor s-a luptat ani buni de zile cu tot felul de boli. Emil Gabor a fost îngropat lângă Veronica Bulai , în locul de veci al familiei îngrijit de Alina, singura fată a soților Gabor care a participat la înmormântare. De altfel, în lipsa Monicăi și a Ramonei, Alina a fost cea care s-a ocupat și de pomenile făcute pentru mama lor, plătind oameni la cimitir pentru a asigura curățenia permanentă a locului de veci.

 

FOTO: Facebook/Monica Gabor

citește și...