FOTO / Misty, ireproșabilă în costum de baie! Iubita lui Keo rar se afișează așa!

21.07.2022, 10:47
FOTO / Misty, ireproșabilă în costum de baie! Iubita lui Keo rar se afișează așa!
Misty, ireproșabilă în costum de baie!

Cântăreața Alexandra Pavel, cunoscută drept Misty, a pozat, pe contul său de socializare, câteva fotografii în care apare în costum de baie. Artista se afișează rar în astfel de ipostaze în mediul online. Internauții au fost foarte încântați de apariția lui Misty, postările vedetei primind numeroase aprecieri.

Misty a publicat, în mediul online, trei fotografii în care apare în costum de baie.

Artista postează foarte rar astfel de imagini în mediul online. Fanii au fost încântați să o vadă astfel.

Misty, ireproșabilă în costum de baie! Ce mesaje a primit de la internauți

În imaginile respective, Misty și-a etalat silueta fără cusur într-un costum de baie din două piese.

Cântăreața a primit numeroase mesaje de la admiratori: ”Beauty bomb”, ”Arăți într-un mare fel!”, ”Ai un zâmbet frumos ca o rază de soare”, ”Ești superbă”, ”Frumoasă”, ”Ești minunată”.

Misty formează un cuplu cu Keo și au o fetiță

Misty formează o familie fericită alături de Keo și de copilul lor. În luna decembrie a anului 2017, Misty, partenera de viață a muzicianului Keo, a adus-o pe lume pe fetița cuplului, Arya Violette. Misty, pe numele său real Alexandra Pavel, este cea alături de care Keo și-a format o familie după despărțirea cu scandal de cântăreața Andreea Bălan. Deși formează un cuplu de câțiva ani, Misty și Keo nu sunt căsătoriți. Însă, acum, cei doi s-au hotărât să facă pasul cel mare.

”Nu ne-am căsătorit în secret, dar avem de gând să facem pasul acesta. Nu a fost să fie! A fost pandemia. Cererea în căsătorie a fost într-un an, de ziua mea, atunci când am făcut 25 -26 de ani, acum având 32. Mi-a făcut petrecere surpriză, am ajuns acasă și când am crezut că s-au terminat toate surprizele, a urmat cererea în căsătorie. Nu știu dacă anul acesta ne căsătorim, am avut multe lucruri de finalizat prin casă, curte, am avut alte priorități. Se va întâmpla curând pentru că îmi doresc să fiu încă tânără și frumoasă”, a declarat Misy pentru revista Viva.


Artista a primit un inel cu totul special: „Acesta este un inel oferit de mama lui Keo, inelul de la el este din aur alb și, în ultimul timp, îmi place foarte mult aurul galben și le mai schimb. E un inel din familie, am înțeles că a fost al bunicii lui Keo și mama lui și-a dorit ca viitoarea lui soție să îl poarte. Și bunica lui tot așa l-a primit, din generație în generație”.

citește și...