Fostul iubit al Andreei Bălan a ajuns la sapă de lemn! Câți bani a pierdut Keo în ultimii ani

13.07.2020, 14:47
Fostul iubit al Andreei Bălan a ajuns la sapă de lemn! Câți bani a pierdut Keo în ultimii ani
Fostul iubit al Andreei Bălan a ajuns la sapă de lemn! Câți bani a pierdut Keo în ultimii ani

Fostul iubit al Andreei Bălan a ajuns la sapă de lemn! În ultimii ani, veniturile lui Keo s-au aflat pe o pantă descendentă, conform datelor de la Ministerul de Finanțe.

În 2004, Keo a pus bazele firmei ‘Keo Music Agency SRL’, însă în 2015, societatea a înregistrat pierderi de 14.930 de lei, scrie Wowbiz. Între 2009 și 2015, artistul a avut un câștig net de aproape 25.000 de euro. În 2019, a înregistrat iar pierderi de 12.478 de lei, deși încasase un profit de 58.351 de lei.

Keo a avut numai pierderi

Însă fostul iubit al Andreei Bălan nu s-a oprit aici! În 2002, Keo și colegii săi din trupa ”The Park” au devenit asociați într-o firmă din Elveția, iar Keo a contribuit cu 8.000 de franci, aproape 7.500 de euro. Firma avea ca obiect de activitate ‘cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii’ și a avut pierderi de câteva mii de lei. În 2011, societatea a fost dizolvată.

Keo și Andreea Bălan s-au despărțit în 2014, după o relație de aproape opt ani. Solistul a fost acuzat de partenera lui că o înşela de mai mult timp, cu Alexandra Pavel (Misty).

S-au despărțit în urmă cu șase ani

După ce Andreea Bălan şi Keo s-au despărţit, artistul a rămas alături de Misty, care între timp i-a dăruit şi o fetiţă, Arya Violette.

Mă frustrez că sunt întrebată mai despre viaţă personală decât despre carieră. Pe oameni îi interesează mai multe despre viaţa personală. Nu vreau să o numesc trauma perioada aia. Absolut tot ce am declarat despre viaţă personală s-a întors împotriva mea. A trecut un an, se zice că timp de un an trebuie să porţi doliu, şi după o despărţire, dar şi după alte lucruri mai tragice. Cred că am suferit mult pentru că nu ştiam să mă iubesc pe mine şi am oferit tot sufletul meu pe tavă, fără să păstrez nimic pentru mine.

Mi-am dat seama că problema era la el, eu am aveam alt gen de probleme. Sunt foarte diferită, am evoluat foarte mult. Am citit foarte multe cărţi de dezvoltare personală. În ultimul an, am învăţat că dacă nu te iubeşti pe tine, nu poţi să te cunoşti cu adevărat. Secretul constă în a te cunoaşte pe tine însuţi. Eu am suferit atât de mult pentru că nu ştiam să mă iubesc pe mine. Altfel nu ştii să îl iubeşti pe cel de lângă tine’, dezvăluia Andreea Bălan la Antena Stars.

Cu toate acestea, Keo nu a fost pregătit să recunoască faptul că el a fost cel vinovat, așa că a băgat-o pe Andreea la înaintare atunci când a făcut despărțirea oficială.

‘Da, e adevărat, ne-am despărţit, mai mult din cauza ei. Pentru că ea îşi dorea copii şi familie, iar eu nu eram pregătit să fac acest pas. Încă nu ştim ce se va întâmplă cu casa. Cert este că eu lucrez la un al album nou în acel studio din vilă. Şi presa a contribuit la această despărţire, fiind forţaţi să luăm o decizie în acest sens. Am decis să vă spun vouă primii pentru că dacă ţin capul în nisip nu e bine. Dacă ea a decis acest lucru, eu nu mă pot opune’, a mărturisit atunci artistul pentru Click!.

citește și...