Misty și Keo se căsătoresc. ”Se va întâmpla curând”

01.06.2022, 15:57
Misty și Keo se căsătoresc. ”Se va întâmpla curând”
Misty și Keo se căsătoresc. ”Se va întâmpla curând”

Cântăreața Misty și muziocianul Keo formează un cuplu de foarte mulți ani și au împreună o fetiță. Deși formează o familie, cei dopi nu sunt căsătoriți. Însă, acum, Misty și Keo au decis să facă pasul cel mae și să ajungă la altar. ”Se va întâmpla curând pentru că îmi doresc să fiu încă tânără și frumoasă”, a declarat artista.

Misty formează o familie fericită alături de Keo și de copilul lor. În luna decembrie a anului 2017, Misty, partenera de viață a muzicianului Keo, a adus-o pe lume pe fetița cuplului, Arya Violette.

Misty, pe numele său real Alexandra Pavel, este cea alături de care Keo și-a format o familie după despărțirea cu scandal de cântăreața Andreea Bălan. Deși formează un cuplu de câțiva ani, Misty și Keo nu sunt căsătoriți. Însă, acum, cei doi s-au hotărât să facă pasul cel mare.

Misty și Keo se căsătoresc. ”Avem de gând să facem pasul acesta”

”Nu ne-am căsătorit în secret, dar avem de gând să facem pasul acesta. Nu a fost să fie! A fost pandemia. Cererea în căsătorie a fost într-un an, de ziua mea, atunci când am făcut 25 -26 de ani, acum având 32. Mi-a făcut petrecere surpriză, am ajuns acasă și când am crezut că s-au terminat toate surprizele, a urmat cererea în căsătorie. Nu știu dacă anul acesta ne căsătorim, am avut multe lucruri de finalizat prin casă, curte, am avut alte priorități. Se va întâmpla curând pentru că îmi doresc să fiu încă tânără și frumoasă”, a declarat Misy pentru revista Viva.


Artista a primit un inel cu totul special: „Acesta este un inel oferit de mama lui Keo, inelul de la el este din aur alb și, în ultimul timp, îmi place foarte mult aurul galben și le mai schimb. E un inel din familie, am înțeles că a fost al bunicii lui Keo și mama lui și-a dorit ca viitoarea lui soție să îl poarte. Și bunica lui tot așa l-a primit, din generație în generație”.

citește și...