Misty, despre căsătoria cu Keo. ”Ce ne leagă pe noi e mai mult decât acel act”

02.08.2020, 10:38
Misty, despre căsătoria cu Keo. ”Ce ne leagă pe noi e mai mult decât acel act”
Misty, despre căsătoria cu Keo. ”Ce ne leagă pe noi e mai mult decât acel act”

Cântăreața Misty a făcut declarații legate de căsătoria cu muzicianul Keo, cel care îi este partener de viață de mai mulți ani.

Misty formează o familie fericită alături de Keo și de copilul lor. În luna decembrie a anului 2017, Misty, partenera de viață a muzicianului Keo, a adus-o pe lume pe fetița cuplului, Arya Violette. Misty, pe numele său real Alexandra Pavel, este cea alături de care Keo și-a format o familie după despărțirea cu scandal de cântăreața Andreea Bălan.

Deși se înțeleg perfect, Misty și Keo nu sunt căsătoriți. Cântăreața a mărturisit că își dorește să facă nuntă și să fie mireasă.

”Ce ne leagă pe noi e mai mult decât acel act la care nu ținem neapărat. Acum bineînțeles că și eu ca oricare altă femeie îmi doresc să îmbrac acea rochie albă frumoasă de mireasă, mi-aș dori să facem o ceremonie și o mică petrecere, nimic extraodinar. Tot ceva discret, între noi, familie și apropiați”, a declarat Misty în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, potrivit spynews.ro.

”N-am găsit momentul și având în vedere că ne-am mutat la casă nouă, a venit pandemia, nici n-am apuca de amenajat pe acolo. N-am exclus acel lucru în viitor!”, a adăugat ea.

Cum a început povestea lor de dragoste

Misty a povestit recent cum a început povestea de dragoste dintre ea și Keo.

”Eram puștoaică, aveam 17 ani spre 18, iar la vremea aceea jucam într-un serial pentru un post de televiziune și eram invitată la o emisiune. În acea emisiune era și Keo care cânta. Mai mult el pot să spun că a făcut primul pas, eu n-aș fi îndrăznit.

Și la un moment dat a trimis toboșarul lui de la vremea aceea să-mi ceară numărul lui de telefon. Îl știam pe Keo, eram fană! Toată lumea îl știa. Toată lumea îl știa pe bărbatul misterios venit de la Geneva, eram îndrăgostită”, a dezvăluit artista.

citește și...