Radu Almăşan – Bosquito, apariţie rară la tv, la ”Te cunosc de undeva!”. Cum mai arată artistul

10.04.2021, 15:57
Radu Almăşan – Bosquito, apariţie rară la tv, la ”Te cunosc de undeva!”. Cum mai arată artistul
Radu Almăşan – Bosquito, apariţie rară la tv, la ”Te cunosc de undeva!”. Cum mai arată artistul

Maratonul transformărilor continuă la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, în această sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, cu o petrecere latino în toată regula.

Cei 11 concurenţi ai transforming show-ului vor simţi pe propria lor piele că într-o gală dedicată muzicii latino cerul este limita.

Invitatul special al ediţiei, Radu Almăşan, va deschide gala cu un super recital marca Bosquito şi îi va da ceva bătăi de cap Emiliei Popescu, căreia Ruleta i l-a oferit întocmai pe el ca personaj în gala Latino Party.

Radu Almășan: ”Când a apărut Emilia am avut un șoc”


„Când a apărut Emilia am avut un şoc!”, a povestit amuzat Radu Almăşan, pe care echipa ”Te cunosc de undeva!” l-a invitat, alături de colegii de la Bosquito, să rămână pe canapea şi să urmărească primul moment al serii.  Artistul a mai completat: „Am uitat cu desăvârşire că am purtat un sacou alb…o cravată roşie… Va trebui să am o discuţie cu stilistul meu de atunci, cel mai probabil maică-mea!”.

Cum se va descurca Emilia cu provocarea de zile mari pe care i-a pregătit-o Ruleta, dar şi ce dezvăluire va face Radu Almăşan despre porecla sa din adolescenţă, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie a show-ului transformărilor de la Antena 1, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

Emilia Popescu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de comedie din țara noastră. Telespectatorii din România o cunosc și din postura de jurat al unei emisiuni de dans de la Pro TV. De-a lungul anilor, vedeta a încântat publicul cu aparițiile sale în piese de teatru și filme, dar și cu scenetele jucate alături de Ștefan Bănică Junior, care îi este un foarte bun prieten. Actrița Emilia Popescu a fost decorată la 13 decembrie 2002 cu Ordinul național Pentru Merit în grad de Cavaler, alături de alți actori, „pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului romanesc, cu prilejul împlinirii unui veac și jumătate de existență a Teatrului Național din București”. În plan personal, Emilia Popescu a fost căsătorită cu Ionuț Ștefănescu, împreună cu care are o fată, Maria.

citește și...