FOTO / Maria Constantin, spectaculoasă în costum de baie. Vedeta se relaxează în Egipt

04.04.2022, 10:42
FOTO / Maria Constantin, spectaculoasă în costum de baie. Vedeta se relaxează în Egipt
FOTO / Maria Constantin, spectaculoasă în costum de baie. Vedeta se relaxează în Egipt

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin, în vâstă de 35 de ani, se relaxează alătui de iubitul ei, Roberrt Stoica, într-o vacanță în Egipt. Artista și-a încântat  admiratorii din mediul online cu mai multe fotografii în care își etalează formele sexy în costum de baie. Intepreta de muzică popuulaă arată spectaculos.

Intepreta de muzică populară Maria Constantin se află în vacanță în Egipt alături de iubitul ei, Robert Stoica.

Pe contul ei de socializare, artista a dcat publicității mai multe imagini din vacanță, în care apare în costum de baie, în ipostae care mai de care mai senzuale. Vedeta arată foarte bine și atrage toate pivirile cu formele ei.

Maria Constantin, spectaculoasă în costum de baie. A fost și complimentată, și criticată

Apariția Mariei Constantin în costum de baie a stârnit numeroase comentarii în mediul online, aceasta fiind și lăudată, dar și criticată.

”O persoana daca se crede artist de muzică populara ar fi mult mai frumos in costum popular. Pozele astea sunt strict personale”, ”Unei doamne de muzică populară nu prea îi stă bine să pozeze în bikini”, ”ce supebă ești”, ”Frumusețe”, ”O fată frumoasă, o artistă”, ”O doamnă superbă”, ”Ai un cop fumos”, ”Frumoasă și sexy”, ”Fii mai discreta, ca esti frumoasa, si cu aceste postari oameni isi schimba parera despre tine si e pacat”, i-au transmis internauții.

Maria Constantin și Robert Stoica se pregătesc de nuntă

Maria Constantin este una dintre cele mai atrăgătoare artiste de folclor din țara noastră. În ceea ce privește viața personală, Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul trecut, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga. De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragosteArtista formează un cuplu în prezent cu Robert Stoica.

Maria Constantin și actualul său partener au planuri mari. Cei doi se pregătesc de nuntă. Artista a dat detalii despre evenimentul respectiv pentru click.ro. Maria Constantin a dezvăluit că ea și Robert Stoica vor face nuntă anul viitor: ”Ne gândisem să facem nunta anul acesta, dar nu se poate, pentru că face fratele meu nunta. Erau prea multe nunți, era aglomerație mare. Plus că trebuie să vină toți artiștii, așa că vom face joia, nu sâmbăta sau duminica. O vom face la anul, la sfârșitul lunii iulie sau începutul lunii septembrie”.

”Sunt la a treia nuntă. așa e! Lasă că sunt altele la a cincea și tot se despart. Dar la mine, va fi ultima. Mi-am promis solem și am luat decizia asta chiar înainte să mă mărit a treia oară. M-am marturizat, am trecut prin foarte multe. Am văzut că noi nu ne certăm, tocmai asta e!”, a adăugat vedeta.

citește și...