FOTO / Maria Constantin are grijă maximă de imaginea ei. ”Încerc să mă întrețin și să mă mențin în formă până când voi mai apărea pe scenă”

04.06.2022, 17:08
FOTO / Maria Constantin are grijă maximă de imaginea ei. ”Încerc să mă întrețin și să mă mențin în formă până când voi mai apărea pe scenă”
FOTO / Maria Constantin are grijă maximă de imaginea ei. ”Încerc să mă întrețin și să mă mențin în formă până când voi mai apărea pe scenă”

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin, în vârstă de 35 de ani, este foarte atentă la imaginea sa și la felul în care se prezintă în fața publicului. Artista a dat detalii despre ce anume face pentru a fi într-o formă fizică cât se poarte de bună. ”Încerc să mă întrețin și să mă mențin în formă până când voi mai apărea pe scenă”, a spus aceasta.

Maria Constantin este o preență care atrage imediat privirile oriunde își face apariția.

Interpreta de muzică populară face însă eforturi pentru a se menține în formă și pentru a arăta cât mai bine. Aceasta recurge, în mod regulat, la intervenții și proceduri estetice.

Maria Constantin are grijă maximă de imaginea ei. ”Sunt foarte pretențioasă, perfecționistă și atunci încerc ca totul să fie bine pus la punct!”

„Eu nu am fost niciodată genul ăla de femeie să zic: ”mamă, am un pic de celulită!”. Nu! Nu sunt din aia exagerată! Nu mă uit în oglindă că s-au pus două grame de celulită. Jobul meu nu e să fiu fotomodel, să fiu pe podium, să defilez. Totuși am 35 de ani, am o naștere la activ, am un copil. Am avut o perioadă când am făcut sală, mai mult timp. Cu dormitul și cu odihna eu stau prost. Pierd nopți, trec multe ore în care nu mănânc. Nu am cum să țin o dietă strictă, să mănânc la ore fixe și după ora 16.00 să nu mai mănânc nimic. Când am fost însărcinată ajunsesem pe la 75 de kilograme în luna a opta și de atunci nu m-am mai cântărit că m-am speriat”, a explicat maria Constantin pentru click.ro.

„Eu țin foarte mult la imaginea mea și încerc să mă întrețin și să mă mențin în formă până când voi mai apărea pe scenă. După ce nu o să mai apar pe scenă, probabil nu o să mai fiu atât de exigentă cu mine! Sunt foarte pretențioasă, perfecționistă și atunci încerc ca totul să fie bine pus la punct! Unui om care se respectă îi place să se îngrijească, cu siguranță cred o să vin cu Robert de mână, la proceduri”, a mai spus artista.

Maria Constantin se pregătește de nuntă

Maria Constantin este una dintre cele mai atrăgătoare artiste de folclor din țara noastră. În ceea ce privește viața personală, Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. În anul 2020, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga.

De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragosteArtista formează un cuplu în prezent cu Robert Stoica. Cei doi se pregătesc de căsătorie. Maria Constantin a dat detalii despre eveniment la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars.”Va fi oricum în cursul săptămânii ca să poată ajunge și colegii de cântec. La anul va fi. Ne-am uitat la câteva locații, nu am mers acolo, dar ne-am uitat așa ca și idee și trebuie să prindem puțin timp liber ca să putem merge. Vrem în București, pentru că avem mai mulți prieteni aici și ne-ar fi nouă mult mai simplu”, a declarat cântăreața.

citește și...