FOTO / Maria Constantin a ridicat gradele în termometre la plajă. Și-a etalat atuurile fizice la mare!

30.07.2022, 17:26
FOTO / Maria Constantin a ridicat gradele în termometre la plajă. Și-a etalat atuurile fizice la mare!
Maria Constantin a ridicat gradele în termometre la plajă

Interpreta de muzică populară Maria Constantin, în vâstă de 35 de ani, a ridicat gradele în termometre la plajă. Vedeta și-a etalat atuurile fizice pe litoralul românesc. Apariția artistei a stârnit imediat interesul intenauților, care s-au întrecut în apreciei, dar și comentarii referitoare la modul în care se prezintă Maria Constantin în costum de baie.

Maria Constantin și-a afișat fizicul impresionant în costum de baie, pe litoralul românesc.

Interpreta de muzică populară a pozat pe plajă, într-un costum de baie din două piese, de culoare albă, care i-a pus foarte bine în valoare formele apetisante.

Maria Constantin a ridicat gradele în termometre la plajă.  Comentarii peste comentarii de la internauți

Apariția Mariei Constantin a provocat comentarii peste comentarii în mediul online.


”Este foarte frumoasă fără nici un bisturiu”, ”Superbă”, ”Frumoasă”, ”Folcloristele astea nu mai sunt ce au fost! Ce diferența e între ea și Bianca Drăgușanu?!”, ”Da, este frumoasă, să trăiască doctorul cu bisturiul”, ”Preferabil costumul național”, ”Cea mai frumoasă femeie din România”, ”Un trup superb și foarte sexy”, ”Ați postat pentru bărbați”, ”Chiloțeii aia scot in evidență ce n ar trebui…cam putin prea evident”, ”Bunăciune”, ”Super frumoasă”, ”Cea mai frumoasă și cea mai sexy”, ”Atrăgătoare”, ”Ești minunată”, ”Să te mai vedem în astfel de ipostaze”, ”Supeb”, ”Superrbă femeie”, ”Frumos corp”, ”Ce vrea sa arate, sunt milioane de femei mai frumoase ca ea si nu-si expun corpul pe FB”, ”Pacat ca se vede taietura de dedesubt de la sinul drept pe unde ti-a introdus esteticianul silicoanele”, ”Ce transformare”, ”Ești super bună”, i-au scris internauții.

Maria Constantin se pregătește de nuntă

Maria Constantin este una dintre cele mai atrăgătoare artiste de folclor din țara noastră. În ceea ce privește viața personală, Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. În anul 2020, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga.

 

De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragosteArtista formează un cuplu în prezent cu Robert Stoica. Cei doi se pregătesc de căsătorie. Maria Constantin a dat detalii despre eveniment la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars.”Va fi oricum în cursul săptămânii ca să poată ajunge și colegii de cântec. La anul va fi. Ne-am uitat la câteva locații, nu am mers acolo, dar ne-am uitat așa ca și idee și trebuie să prindem puțin timp liber ca să putem merge. Vrem în București, pentru că avem mai mulți prieteni aici și ne-ar fi nouă mult mai simplu”, a declarat cântăreața.

 

citește și...