FOTO / Mădălina Pamfile, răvășitoare în costum de baie. Ce bine arată cea supranumită ”eleva lui Mazăre”!

07.05.2022, 10:45
FOTO / Mădălina Pamfile, răvășitoare în costum de baie. Ce bine arată cea supranumită ”eleva lui Mazăre”!
FOTO / Mădălina Pamfile, răvășitoare în costum de baie. Ce bine arată cea supranumită ”eleva lui Mazăre”

Mădălina Pamfile și-a încântat admiratorii din mediul online cu două fotografii în care apare în costum de baie. Cea supranumită multă vreme ”eleeva lui Mazăre” are c ce se lăuda din punct de vedere fizic. Arată foarte bine, are un trup arrmonios și o siluetă de vis. Imaginile cu Mădălina pamfile în costum de baie au primit numeroase aprecieri.

Mădălina Pamfile a fost mulți ani asistentă de televiziune. S-a făcut remarcată în showbiz după ce a avut o idilă cu Radu Mazăre, fostul primar al Constanței. În ceea ce privește viața personală, Mădălina Pamfile este mama a două fetițe adorabile, Samira și Sofia. Bruneta a fost căsătorită, până în anul 2017, cu Alin Bruno. În prezent, acesta formează un cuplu cu un afacerist albanez.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Mădălina Pamfile a postat două fotografii în care apare etalându-și formele într-un costum de baie în nuanțe de albastru și alb, din două piese.

Mădălina Pamfile, răvășitoare în costum de baie. Fanii, încântați de apariția vedetei

”La mare la soare fetitele sunt …? Petrec 1 Mai pe 5 Mai”, a notat Mădălina Pamfile în dreptul fotografiilor.

”Arăți fabulos”, ”ce bine arătăm”, ”Ești super șmecheră. Și frumușică rău”, ”Cam rară apariție”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Mădălina pamfile de la internauții care au fost încântați să o vadă astfel.

Mădălina Pamfile: ”Sper că am scăpat de foarte mult timp de titulatura de „eleva lui Mazăre””

Mădălina Pamfile a acordat un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, în care a vorbit despre viața sa din prezent. ”Nu sunt foarte bogată, nu, am un business și cam atât. Iubitul meu deține un iaht și vara stăm în Ibiza”, a spus aceasta, potrivit spynews.ro.

„Am două fetițe, Samira, în vârstă de 2 ani, și Sofia, în vârstă de 4 ani. Sper că am scăpat de foarte mult timp de titulatura de „eleva lui Mazăre”, deși am mai văzut pe online că au mai rămas persoane setate cu acest lucru”, a adăugat ea.

Mădălina Pamfile a fost concurentă la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Mădălina Pamfile a fost una dintre vedetele care au concurat în cel mai recent sezon la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, moderată de Ilinca Vandici la Kanal D. Aceasta a fost descalificată din concurs. Mădălina Pamfile a părăsit competiția de stil după ce s-a infectat cu COVID-19.

”Mi-a părut rău așa că îmi doream să ajung până la final, dar nu am avut ce să fac. Atunci când călătorești și intri în contact cu alți oameni, te aștepți că se poate întâmpla. Vreau să lămuresc chestia asta, pentru că multă lume a zis că de ce nu am intrat în carantină atât eu, cât și colegele mele de platou. Noi avem câteva zile o pauză între filmări. Eu am plecat din țară cu test negativ, iar când m-am întors a ieșit pozitiv. De aceea nu au zis nimic în a doua emisiune pentru că am repetat testul și trebuia să așteptăm ca să confirm 100% că sunt pozitivă și nu puteam să părăsesc țara respectivă. Colegele mele nu au intrat în contact cu mine pentru că eu când am plecat mi-a ieșit testul negativ”, a declarat Mădălina Pamfile la emisiunea ”Teo Show”.

citește și...