FOTO / Loredana Groza s-a fotografiat în cadă. Ipostază senzuală cu vedeta

18.02.2021, 09:44
FOTO / Loredana Groza s-a fotografiat în cadă. Ipostază senzuală cu vedeta
FOTO / Loredana Groza s-a fotografiat în cadă. Ipostaza senzuală cu vedeta

Loredana Groza s-a afișat într-o ipostază plină de senzualitate în fata fanilor săi de pe rețelele de socializare.

Binecunoscuta cântăreață Loredana Groza și-a obișnuit admiratorii cu apariții care mai de care mai provocatoare. În cea mai recentă fotografie pe care a postat-o în mediul online, artista apare în cadă, acoperită de spumă.

Postarea Loredanei Groza a adunat mii de like-uri de la internauți și numerase comentarii. ”Superbă”, ”Ce să mai spui când vezi poza asta?”, ”Ce frumos!”, ”Suferi de neatenție”, ”Cam exagerezi totuși”, ”Diva inamorata”, ”Frumoasă poză”, sunt câteva dintre mesajele primite de Loredana Groza de la cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

 

Ce spune Loredana Groza despre operațiile estetice

Celebra artistă Loredana Groza a declarat, într-un interviu pentru revista Viva, că nu a apelat la nicio intervenție estetică.

”Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă „acuză”. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine.  Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a explicat vedeta.

Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea din anul 1998. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Elena. Celebrul Florin Călinescu este nașul de cununie al Loredanei Groza.

citește și...