FOTO. Loredana Groza, ipostază de infarct. Vedeta și-a scos posteriorul la înaintare

16.04.2022, 11:31

Loredana Groza și-a surprins din nou fanii cu o ipostază de infarct. Artista continuă seria pozelor provocatoare pe contul ei personal de Instagram. Jurata de la „X Factor” și-a etalat posteriorul pe rețelele de socializare.

Loredana Groza este una dintre cele mai nonconformiste vedete din România. Diva nu pierde nicio ocazie să demonstreze că își menține silueta la fel ca și spiritul său juvenil. Chiar dacă are 51 de ani, artista ne-a demonstrat de nenumărate ori că știe să se distreze, ca la 20 de ani.  În ultimii ani, vedeta a fost des criticată și acuzată că ar fi apelat la operațiile estetice.

În ciuda criticilor primite din partea fanilor, solista publică tot mai multe imagini provocatoare.

Loredana Groza și-a scos posteriorul la înaintare

Recent, vedeta a publicat o fotografie într-o salopetă din plasă neagră-transparentă, însă accentul l-a pus pe posteriorul său. Jurata de la „X Factor” s-a pozat în timp ce se “sprijinea” de un perete, stârnind zeci de comentarii din partea fanilor.

“Ce atârni pe pereții minții tale?”, a spus Loredana Groza, in dreptul fotografiei.

Diva, extrem de criticată

Vedeta a primit numeroase aprecieri din partea fanilor, dar și multe critici.

“Voluptosă, senzuală, wow! / Senzuală și plină de erotism / Ești superbă! / Ce poziție!!! / Ce frumusețe sexy”, sunt unele dintre comentariile regăsite la postarea juratei de la X Factor.

”Este frumos, normal, la câte operații are, dar trebui să se uite și în buletin / Doamne păzește și maica precista, e sfintele post! / Păcat că ai trecut de 50 de ani”, au fost câteva critici apărute în dreptul postării de pe Facebook a Loredanei Groza.

Loredana susține că nu are nicio operație estetică

Loredana Groza a mărturisit că nu are operație estetică și nici silicoane, după ce a primit numeroase critici din partea fanilor.

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a povestit recent Loredana Groza, la Antena Stars.

citește și...