FOTO / Loredana Groza face paradă cu decolteul. Continuă criticile la adresa divei despre cum se afișează pe internet

28.03.2022, 10:36
FOTO / Loredana Groza face paradă cu decolteul. Continuă criticile la adresa divei despre cum se afișează pe internet
FOTO / Loredana Groza face paradă cu decolteul. Continuă criticile la adresa divei despre cum se afișează pe internet

Loredana Groza, în vârstă de 51 de ani, continuă să posteze în mediul online fotografii în care își etalează formele. În cea mai recentă imagine, vedeta a pozat astfel încât să-și scotă în evidență bustul generos. Fotografia respectivă a atras numeroase critici la adresa divei despre cum se afișează în ultima vreme pe rețelele de socializare.

Celebra cântăreață Loredana Groza a publicat, pe contul ei de socializare, o fotografie în care apare îmbrăcată într-o ținută de culoare neagră, decoltată.

Ținuta îi scoate în evidență bustul mai mult decât generos.

Loredana Groza face paradă cu decolteul. Internauții și-au spus părerea despre apariția vedetei

Ipostaza în care s-a pozat Loredana Groza a stârnit numeroase comentarii critice din partea unor internauți referitor la aparițiile acesteia din ultima perioadă de timp: ”Putina decenta n-ar strica. Nu mai sunteti la 18 ani”, ”D-na Loredana, bubuie sforicelele alea de la piept, de-mi sparg ecranul telefonului”, ”Puteai să pui o bulină interzis sub 15 ani”.

Alții, însă, au complimentat-o pentru felul în care arată: ”Ești ca vinul vechi”, ”Ești frumoasă, sper să fii inspirație pentru femei deschise la minte”, ”Ești specială și frumoasă”, ”Frumoasă și bună rău”, ”Ce bine arăți”, ”Jos pălăria pentru tine”, ”Îmi place stilul tău”, ”Fărră sâni nu există paradis”, Superbă”, ”Vulpuță”, ”Ești bună tare”.

Loredana Groza este mama unei fete

Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea din anul 1998. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Elena. Loredana Groza explica într-un interviu ce și-ar dori de la fiica sa, Elena  ”Mi-ar plăcea ca Elena să fie iubitoare, generoasă, să își respecte părinții, bunicii, prietenii, să își hrănească spiritul prin artă, să fie creativă și să fie fericită! Să să bucure de viața pe care o are, de darurile pe care le-a primit de la Dumnezeu și să fie recunoscătoare pentru asta. Caut sfaturi pentru ea în fiecare zi, ca orice mamă care încearcă să devină perfectă”, spunea celebra artistă.

”E încă la vârsta la care preferă să facă ce vrea ea și mai puțin ce vrea mama, dar sunt convinsă că undeva acolo rezonează. Cel mai important sfat este să facă ceea ce îi place, ce o reprezintă, ce o face fericită, nu vreau să îi impun nimic din punctul acesta de vedere, doar să fie un om bun, corect, generos, empatic și frumos”, adăuga vedeta.

citește și...