Loredana Groza a făcut show într-un local din nordul Capitalei. Diva s-a pipăit provocator

20.03.2022, 11:55

Loredana Groza,  în vârstă de 51 de ani, a făcut show într-un local din nordul Capitalei. Vedeta a petrecut până după miezul nopții într-un celebru restaurant din zona de nord a Bucureștiului. Diva s-a simțit atât de bine încât s-a ridicat în picioare pe canapeaua pe care stătea și s-a pipăit provocator. 

Loredana Groza s-a distrat din nou sâmbătă  într-un restaurant din București. Vedeta a atras privirile tuturor cu ținuta ei nonconformistă și a reușit să îi ridice în picioare pe cei prezenți. Diva a petrecut în stilul caracteristic în București. Artista a fost însoțită de Ema Uta, make-up-artistul ei preferat.

Artista s-a simțit atât de bine încât  a dansat provocator de față cu toți cei prezenți. Mai mult, diva s-a ridicat în picioare pe canapeaua pe care stătea, s-a pipăit provocator.  Imaginile au devenit imediat virale în mediul online.

”Ce mișcări incitante”

În ceea ce privește vestimentația, Loredana a optat pentru o salopetă care îi pune sânii în evidentă.

Fanii au reacționat imediat. ”Ce mișcări incitante”, ”Ce sexy ești”, ”Ador ceea ce faci”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Ema Uta i-a lăsat un comentariu, semn că cele două s-au distrat pe cinste în club. ”Mare vibe”, a scris aceasta la postarea de pe Instagram.

Loredana Groza a refăcut celebra scenă din Basic Instinct

Vedeta a reprodus recent celebra scenă din filmul Basic Instinct, care o are în rolul principal pe Sharon Stone. Diva s-a lăsat filmată în timp ce punea în scenă celebra scenă din Basic Instinct (“Instinct Primar”).

Loredana a purtat și ea o rochie albă, cu o crăpătură îndrăzneață, ca a actriței și s-a lăsat filmată în cele mai incendiare moment. Diferența dintre cele două este că artista purta lenjerie intimă pe sub rochie.

Artista, despre operațiile estetice

Deși mulți au acuzat-o că ar fi apelat la intervenții chirurgicale, diva neagă și spune că nu este adevărat.

„Nu am nicio operaţie estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aş avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine ştie, nu sunt împotriva lor şi admir femeile care încearcă să arate bine, indiferent de vârstă, şi au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilităţi să arăţi bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de faţa ta, sunt tratamente şi proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Şi am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăţi bine…” a declarat Loredana pentru Antena Stars

citește și...